
HealthyCo Sauce jsou lahodné omáčky s méně než 70 kcal na 100 g. Můžeš si tak naplno užívat chuť, a přitom ušetřit kalorie. Skvěle se hodí při grilování, do marinád, do salátů, k burgerům nebo ke karbanátkům či jako dip. Jsou ze 100 % přírodních ingrediencí a slazeny pouze stévií.
Výborná worcesterová omáčka, vyrobená na přírodně fermentovaném základě, s charakteristickou sladko-kyselou chutí. Je vhodná k dochucování hotových jídel, omáček, salátů, dresinků, studené nebo orientální kuchyně. Tato worcesterová omáčka je bez lepku, barviv, konzervantů a glutamátu.
Základ této výtečné ochucující pasty tvoří na slunci uzrálá italská rajčata v kombinaci se šťavnatými červenými paprikami, dochucené česnekem a mořskou solí. Na výrobu tohoto protlaku byla použita čerstvá rajčata odrůdy Mauro Roso, vyšlechtěná tradičními postupy přímo pro použití v ekologickém zemědělství. Plody uzrály ve slunečné Umbrii a po sklizni byly rychle zpracovány. Výrobce protlaku totiž používá pouze plody, které vyrostly na jeho vlastní ekofarmě, nemusí se po sklizni dálkově transportovat a výrobce má dokonalou kontrolu nad tím, jaké plody při výrobě používá. Během šetrné přípravy si protlak uchovává přírodní chuť a vůni. Neobsahuje přidaný cukr ani zahušťovací látky a jeho výrazná plná chuť je daná tím, že je rajský protlak dvakrát zahušťovaný. Rajčatovo-paprikový protlak je ideálním dochucovadlem gulášů, dušených pokrmů, eintopfů a polévek, vychutnat si ho můžeme i samotný na chlebu či jako ochucující složku veganských pomazánek z luštěnin, ořechů a semínek.
Křupavé tortilla chipsy Acapulco jsou vyrobeny z geneticky nemodifikované kukuřice z ekologického zemědělství. Ke smažení není použitý palmový tuk, ale slunečnicový olej lisovaný ze speciálního druhu slunečnice, který je vhodný pro smažení. Výsledkem jsou chipsy výborné chuti i konzistence. Obsahují i méně soli než většina podobných produktů na trhu.
•Křupavé tortilla chipsy Acapulco jsou vyrobené z GMO-free kukuřice, protože GMO je v ekologickém zemědělství zakázáno. Smažené nejsou na palmovém tuku, ale na slunečnicovém oleji, lisovaném ze speciálního druhu slunečnice, který je vhodný ke smažení. Ochucené jsou směsí koření a sušené zeleniny, jogurtu a mléka. Výsledkem jsou chipsy výborné chuti i konzistence.
Čirokové sušenky s oříšky - rádi se odlišujeme. Čirokové sušenky s oříšky - křupavé lahodné sušenky originálního složení. Nic podobného jste ještě neochutnali! Máme rádi novinky a výjimečnost, a tak jsme pro vás vytvořili čirokové sušenky. Základ sušenek tvoří čiroková a čočková mouka, kterou jsme doplnili kakaem, mletými lískovými oříšky a vanilkovým aroma. Nevšední kombinace vás překvapí svou příjemnou chutí, vůní a jemností. A navíc jsou přirozeně bezlepkové!
Čokoláda v těchto sušenkách pochází z tzv. spravedlivého obchodu. Značku FAIR TRADE najdete hlavně na produktech z rozvojových zemí, tedy na kávě, kakau, čokoládě, cukru nebo čaji. Pokud kupujete férové produkty, pomáháte odstraňovat dětskou práci, umožňujete získat lidem spravedlivý výdělek, zlepšujete přístup k základnímu vzdělávání a celkově podporujete sociální projekty v těchto zemích.
Velmi jemně pikantní pomazánka pro mlsné jazýčky. Klasické duo fazolí a chilli papriček díky kombinaci s rajčaty a majoránkou přináší zcela nový chuťový zážitek, který evokuje masovou chuť. Jestliže máte rádi pikantnější jídla, doporučujeme sáhnout rovnou po extra chilli variantě.
Velmi známé a oblíbené chilli papričky Habanero - celé sušené.
Tradiční kremžská hořčice, která nesmí chybět v žádné lednici. Obsahuje vitamíny B a C, minerály (vápník nebo hořčík), vlákninu a flavonoidy. Kremžská hořčice přijde vhod každému, kdo dává přednost ostrému jídlu. Je nezbytnou součástí letního grilování. Každý přece ví, že pořádná grilovačka se bez hořčice nemůže obejít. S pomocí této hořčice vyrobené ze špičkových surovin můžete své grilovací umění dovést k dokonalosti.
Instantní kaše jsou výbornou variantou nejen pro vaše snídaně. Mezi jejich přednosti patří rychlá a snadná příprava a variabilnost použití. Přidáním různých surovin z nich vytvoříte mnoho chutných pokrmů.
Pálivé nakládané papriky. Konzervováno sterilací.
Omáčka z chilli papriček nejvyšší kvality, čerstvého česneku v kombinaci s rýžovým octem. Dip ke smaženému kuřeti, grilovanému masu, křehké smažené rybě či jarním rolkám. Bez přidaného glutamanu sodného, bez umělých příchutí a konzervačních látek.
Sterilovaná zelenina jednodruhová dělená ve sladkokyselém kořeněném nálevu se sladidlem
Instantní kaše jsou výbornou variantou nejen pro vaše snídaně. Mezi jejich přednosti patří rychlá a snadná příprava a variabilnost použití. Přidáním různých surovin z nich vytvoříte mnoho chutných pokrmů. Jáhlová kaše patří mezi přirozeně bezlepkové potraviny.
Voňavé medové perníčky vyrobené z kvalitních surovin a v bio kvalitě. Obsahují bezlepkovou pohankovou a kukuřičnou mouku a 13 % medu.
Cizrna neboli římský hrách je oblíbenou luštěninou Blízkého východu a základem oblíbeného falafelu a pomazánky hummus. Vařenou cizrnu používáme do zeleninových směsí a kari, za studena do salátů či rozmixovanou jako základ vynikajících pomazánek. Při přípravě namočíme cizrnu přes noc a v té samé vodě vaříme cca 2 hodiny do měkka nebo v papiňáku cca 25 minut.
Celer patří mezi kořenovou zeleninu hojně využívanou v české kuchyni. Proto jsme pro Vás vyvinuli celerovou pomazánku s mandlemi doplněnou o pomerančovou šťávu, která chuť dokonale vyváží a osloví i zapřisáhlé odpůrce celeru. Za všechny pozitivní účinky celeru na lidský organismus jmenujme například jeho protizánětlivé účinky. Je také bohatým zdrojem minerálů. Proto neříkejte ne, dokud neochutnáte!
Čočka i švestky se na českých stolech objevují již od středověku. Málokdy se ale setkají spolu na jednom talíři, a to je škoda! Nezdráhejte se tedy vyzkoušet toto jedinečné spojení. Pomazánka má vydatnou, hustou texturu a připomíná klasické gurmánské masové paštiky.
Čočkové sušenky s čokoládou - máme rádi originalitu! Čočkové sušenky s čokoládou, oranžové sušenky - slyšeli jste někdy o tom? Je to snad vtip…..?? Ne, jen nemáme rádi všednost a tuctovost. Neradi se omezujeme. Rádi přicházíme s novým a nečekaným. Bez palmového oleje, bez zlepšujících přípravků, bez fosfátových kypřicích prášků, bez náhražek. Užijte si sušenky bez kompromisu, jedinečné ve své chuti i složení. K čočkové mouce jsme přidali čokoládové kapky, vanilku, kokos a třtinový cukr, výsledek posuďte sami.
Dýně hokkaidó s petrželkou, to je pravá chuť léta a láska na první kousnutí! Díky jemnému jablku se doslova rozplývá na jazyku.Dýně je jedinečná podzimní zelenina, která je i přes svoji nízkou kalorickou hodnotu nutričně velmi hodnotnou potravinou. Je bohatým zdrojem betakarotenu a dužinou nabitou velkým množstvím minerálů.
Je vhodná na letní grilování a do marinád, do salátu, k burgrům nebo ke karbanátkům, jako dip. Krémová, je ideální pro roztírání, máčení a namáčení.
Zelenina jednodruhová celá sterilovaná v kořeněném sladkokyselém nálevu.
Pojďte si s námi užít spoustu zábavy s celozrnnými špaldovo-ovesnými keksy pro děti. Zábavné dětské keksy z podmořského světa neobsahují vejce ani mléko. Slazené sirupem z agáve.
Klasika, která nesmí chybět v žádné kuchyni. Špetka kmínu při vaření brambor, při pečení chleba nebo nakládání domácího zelí. Kmín patří mezi jedno z nejstarších koření vůbec. Je typický svým hořkosladkým aromatem. Výborně ladí se zeleninovými jídly. Nesmí chybět v kysaném zelí, zelňačce a dalších pokrmech se zelím. Je naprosto nepostradatelným kořením při pečení domácího pečiva. Přidává se také do nakládané zeleniny, houbové polévky či bramboračků. Bývá také často součástí protinadýmacích čajů. I když je jeho chuť většině lidí příjemná, často nesnáší přímé kousnutí do kmínu. Pokud se tomu chcete vyhnout, stačí kmín do pokrmu přidat v pytlíčku z přírodního materiálu (klidně i s dalším větším kořením, jako je bobkový list nebo jalovec) a po vyvaření vyjmout. Vůni a chuť kmínu rozvinete ještě víc, pokud jej před použitím krátce orestujete.
Andělské sušenky si zamilují děti i dospělí. Vyrobené z kvalitních surovin, bez ztužených tuků, bílého cukru, umělých aromat a sladidel.
Kakaové hrudky s kokosem zaujmou nejen děti roztomilým obalem, ale i výtečnou chutí. Dopřejte svým dětem kvalitní dobrůtky. Sušenky neobsahují ztužené tuky, umělá aromata ani sladidla. Sušenky jsou pečené bez vajec a mléka.
Prozradíme vám náš návod na zlepšení nálady ve studených zimních dnech. Sáhněte po této mléčné čokoládě s kousky máslových sušenek spekulaas a s voňavým kořením. Rozbalte ji, nasajte její krásnou zimní vůni a pak nechte kousíček pomalu rozplynout na jazyku..
Neobejde se bez nich žádná pizza. Bazalka, oregano, parmazán a pizze neodoláte.
Hrachové chipsy SENS představují skvělou alternativu ke klasickým brambůrkům. Obsahují hrachovou i cvrččí mouku, díky čemuž jsou vhodné nejen pro sportovce.
Hotová tomatová omáčka se smaženou cibulkou v olivovém oleji a bazalkou.
Nechte si poškádlit chuťové pohárky unikátní kombinací červené řepy s vlašským oříškem. Díky vůni tymiánu na Vás dýchne Středomoří po každém otevření víčka. Červená řepa se těší oblibě díky blahodárným účinkům na lidské zdraví. Snižuje krevní tlak a díky velkému množství betainu působí proti ateroskleróze a podporuje činnost jater.
Kukuřičný sirup patří mezi sirupy s neutrální chutí, má krásně zlatavou barvu a jemně sladce voní. Sladí méně než například agávový sirup, ale více než rýžový. Použití je univerzální, hodí se všude tam, kam potřebujete dodat sladkou chuť.
Sójová omáčka vyrobená přírodní fermentací. Díky této technologií získává sójová omáčka skvělou chuť a dlouhodobou trvanlivost a to i bez přidání chemických přísad.
Mixujte s Veli-koko-nočními vajíčky vlastní mixy! Mixit slepičky pro Veli-koko-noce snesly ta nejlahodnější čokoládová vajíčka s křupavou mandlí uvnitř. Mandličky jsme obalili v mléčné nebo v bílé čokoládě s lyofilizovanými borůvkami, kokosem, slaným karamelem, růžovou čokoládou Ruby nebo čajem matcha! Bez umělých barviv a palmového oleje. Veli-koko-noce jsou připraveny na koko-ledníky! :-)
Sterilovaná zelenina jednodruhová, krouhaná, ve sladkokyselém kořeněném nálevu.
Velmi chutný, ovocný čaj s kořením, který zahřeje malé rarášky po vydatném sáňkování nebo sněhové koulovačce. Příjemná směs s lehkou kořeněnou chutí a sladkým tónem po hřebíčku a skořici. Skvěle doladí dezert v podobě ovocného kompotu nebo pečeného jablíčka. Vhodné pro děti od tří let věku dítěte.
Tato jemně sladěná směs z meduňky, anýzu a fenyklu je určena našim nejmilejším pokladům na světě. Lásku, pocit bezpečí a péči dávají rodiče svým raráškům bez omezení a ti jim poděkují svým zářivým slunečným úsměvem, jako děti slunce.Vhodné pro děti od 6 měsíců věku dítěte.
Skvělá chuť bez kompromisů: bez chemických dochucovadel bez umělých barviv bez lepku bez přidaného cukru bez palmového oleje bez GMO
Jemná mléčná čokoláda s bílou mléčnou náplní určená pro děti. Čokoláda je slazená přírodním třtinovým cukrem a ovoněná výtažkem z Bourbon vanilky. Z každé prodané tabulky KIDS čokolády putuje příspěvek 0,1 € na charitativní projekt Kinder Not Hilfe podporující vzdělávání chudých dětí na Haiti.
Koncentrovaná síla rostliny v každém zrníčku. Chutný klíčivý mix se skvělou výživnou hodnotou jako bonusem navrch.
Tradiční lasagne vhodné k zapékání a plnění masem nebo zeleninou, dle chuti.
Quinoa je přirozeně bezlepková pseudoobilovina. V kuchyni má široké využití – hodí se na sladko i na slano. Připravíte s ní úžasné placičky, snídaňovou kaši a nebo ji můžete podávat jako přílohu. Quinoa pochází z Jižní Ameriky, kde patřila a pořád patří k hlavním zemědělským plodinám. Quinou dokonce Inkové považovali za posvátnou a s trochou nadsázky se dá říct, že podobně okouzleni jsme i my dnes. Ne nadarmo ji NASA zkoumá jako potravinu vhodnou pro astronauty při dlouhých vesmírných letech. Tipy na použití: Hodí se jako příloha k dušeným jídlům, omáčkám a grilované zelenině. Pro výraznější chuť uvařte quinou ve vývaru nebo přidejte při vaření bujon. Ochucenou quinoou můžete plnit a zapékat zeleninu, třeba rajčata, papriky nebo cukety. Quinoa se dá použít i na sladko – na přípravu kaší, nákypů. Hodí se na přípravu karbanátků, placiček. Můžete ji přidávat do salátů, polévek, lívanců, smoothie.
Před večerníčkem ještě rychle šálek harmonického čaje a pak se Vám zcela jistě budou zdát krásné sny. Bylinná směs se stará o klidné nerušené noci. Nový den bude plný energie a dobré nálady. Nálevový sáček jednoduše zalít čerstvou, vroucí vodou a nechat 5 až 10 minut louhovat.
Semolinové těstoviny ve tvaru exotických zvířátek s vám jen tak nerozvaří a výborně drží omáčku. Doba vaření je 8-10 minut.
Jednoduchá a aromatická směs na grilování masa. Můžete ji použít ale i na zeleninu.
Vysoký obsah tuku pro speciální nárazový výkon Bez přídaných látek V Bio kvalitě
Čerstvě ugrilované šťavnaté maso získá tu správnou chuť s hořčicí firmy Zwergenwiese. Můžete ji používat přímo do marinád nebo si ji vychutnávat s již hotovým masem.
Konopí není jen veselé, konopí je hlavně zdravé a čokoládě umí dát opravdový švih. Třeba když konopná semínka zkaramelizujeme a posypeme špetkou výjimečné mořské soli Fleur de Sel. A utopíme je v kvalitní bílé čokoládě. S vysokým obsahem kakaového másla, pravou vanilkou a slazenou třtinovým cukrem. Ochutnáte?
ouka z červené čočky je vhodná na zahušťování zeleninových a masových pokrmů a polévek, na obalování, na pečení sušenek, k přípravě lívanců a muffinů. Lze ji přidávat k mouce při pečení v poměru 1:3.
Tato osvěžující bylinková směs zažene žízeň malým i velkým raráškům, obzvlášť během dne plném her a skotačení. Dá se pít teplý i ledově vychlazený. Biorarášci Rozárka, Levandulín a Vavřinec jsou skvělá parta a přináší vám vždy samé dobroty. Pro děti od 7 měsíců.
Ručně vyráběná čokoláda. Jediná složka, kakao Criollo, redukované v pastě mechanickými studenými procesy. Extrémně čistá, silná identita, překvapivě vyvážená chuť, která připomíná kakaové boby, ale méně kyselá. Tabulka určená pro ty, kteří milují výrazné chutě a milují mimořádné vlastnosti kakaa.
Kakao a banán rostou ve stejném prostředí a jsou přirozeně příbuzné. Jasně patrná afinita také na patře, kde ovocné tóny našeho jednopůvodního peruánského kakaa zpočátku převažují a poté nechávají prostor pro jemný nádech banánu. Chuť, která se stává hřejivou, obklopující a nikdy zcela nezakryje chuť kakaa. Vynikající rovnováha, sladká ve správném bodě, který nepřevládá, ale vyzdvihuje, dokonalá interakce mezi těmito dvěma prvky. Naše pocta těmto dvěma milovaným plodům.
Budete překvapeni aromatickou intenzitou této čokolády. Jedinečná chuť: svěží, sladká a citrusová čokoláda. První čokoláda vyrobená s certifikovanou kůrou "Siracusa Lemon CHZO", ručně zpracovaná oddělením slupky citronů a poté sušena po dobu 36-40 hodin při teplotě asi 30 °C. Podobně jako naše pomerančové kůry jsou citronové kůry vnímány v nepřetržitém střídání s rozhodujícími aromatickými tóny naší čokolády. Výsledkem je velmi radostná a svěží citrusová chuť, jemná a jemná, která se postupně rozvíjí ve vašich ústech a zanechává přetrvávající chuť.
Právě v této čokoládě se krásně rozvinul aromatický charakter peruánského kakaa ve všech jeho odstínech. Míza z kokosového květu umocňuje jemnost, zatímco růžová himalájská sůl posiluje intenzitu. Výsledkem je nádherná exploze hořké, sladké a slané chuti umocněné křupavými kakaovými zrny. Pouze jedno varování: může to být návykové
Složení Cibule červená (62 %), jablko, červené víno (6 %, obsahuje siřičitany), třtinový cukr, lesní směs ovoce (ostružiny, jahody, brusinky, maliny, borůvky), ocet balsamico, olivový olej, rozinky, sůl
Vynikající hořká čokoláda připravená mistry v oboru z Belgie. Vychutnejte si lahodnou krémovou čokoládu, která vás doslova nadchne.
Vynikající mléčná čokoláda se slaným karamelem, která Vás naprosto ohromí. Jemná krémová čokoláda připravená mistry v oboru z Belgie.
Klasická hořká čokoláda slazená sladidlem z rostliny Stevia. Stevie sladká je tropická rostlina cenná zejména kvůli vysoké sladivosti. Stevie je na rozdíl od cukru téměř nekalorická, nepřispívá k tvorbě zubního kazu a je vhodná i pro diabetiky.
Složení Dýně hokaido (58 %), cibule, jablko, třtinový cukr, slunečnicové semínko, olivový olej, zázvor, ocet jablečný, kari koření, chilli Bhut Jolokia (<0,1 %)
Směs na přípravu falafelu v biokvalitě. Falafel je populární jídlo v arabském středomoří, které se připravuje hlavně z cizrny. Snadná a rychlá příprava. Chutná náhrada masa v pokrmech pro vegetariány a vegany. Směs je výborně ochucená, není třeba nic přidávat.
Tyto malé zelené fazole jsou velmi oblíbené v čínské i indické kuchyni. Vařené fazole mungo používáme do hustých zeleninových polévek, do směsí se zeleninou či masem a jako základ vegetariánských karbanátků. Fazole mungo jsou však nejznámější ve své druhé podobě, jako klíčky. Jedná se totiž o nejčastěji používané klíčky na světě. Podle toho, jak dlouho necháme mungo klíčit, získáme buď krátké klíčky na mlsání a do salátů, nebo dlouhé křupavé klíčky, které jsou vynikající kratičce osmažené v asijských pokrmech. Základní příprava fazolí mungo je poměrně rychlá. Fazole nemusíme namáčet, 3 hrnky vody přivedeme k varu, přidáme 1 hrnek fazolí a vaříme na mírném ohni cca 40 minut do měkka. Klíčení fazolí mungo: Fazole propláchneme ve vodě, dáme do širokohrdlé zavařovací lahve a přidáme tolik vody, aby byly zakryté. Necháme přes noc nabobtnat, poté slijeme vodu, dobře propláchneme a necháme odkapat. Vrátíme fazole do zavařovačky, hrdlo překryjeme kouskem látky nebo papírem a necháme klíčit na polosvětlém chladnějším místě. Každých 8 hodin propláchneme a necháme odkapat. Necháme klíčit 2 – 4 dny podle toho, jak velké chceme klíčky. Nakonec propláchneme a skladujeme v ledničce až několik týdnů. HMOTNOST: 500 g ZEMĚ PŮVODU: Čína UPOZORNĚNÍ PRO ALERGIKY: Výrobek neobsahuje stopy alergenů.
Zelenina jednodruhová celá sterilovaná ve sladkokyselém kořeněném nálevu se sladidlem.
Charakteristickou chuť a vůni propůjčuje této čokoládě to nejjemnější "Arriba" kakao pocházející přímo od malých sdružení farmářů hospodařících v tropickém deštném pralese v Ekvádoru - původní domovině kakaa. Je slazená přírodním třtinovým cukrem a neobsahuje sójový lecitin ani žádný jiný emulgátor. Díky velkému formátu můžete nechat tenké plátky čokolády pomalu rozplývat na jazyku a vychutnávat intensivní kakaovou chuť. Tato čokoláda získala nejvyšší zlaté ocenění od Německé zemědělské společnosti (DLG).
Jemná hořká čokoláda s vysokým obsahem kakaa chuťově doplněná lehce nakyslou chutí kanadských brusinek (botanicky brusnice klikva). Charakteristickou chuť a vůni propůjčuje této čokoládě to nejjemnější "Arriba" kakao pocházející přímo od malých sdružení farmářů hospodařících v tropickém deštném pralese v Ekvádoru - původní domovině kakaa a Karibiku. Je slazená přírodním třtinovým cukrem a neobsahuje sójový lecitin ani žádný jiný emulgátor. Díky velkému formátu můžete nechat tenké plátky čokolády pomalu rozplývat na jazyku a vychutnávat intensivní kakaovou chuť.
Charakteristickou chuť a vůni propůjčuje této čokoládě to nejjemnější Arriba kakao pocházející přímo od malých sdružení farmářů hospodařících v tropickém deštném pralese v Ekvádoru - původní domovině kakaa. Sušené ostré papričky dodají rafinovanou pálivou chuť. Je slazená přírodním třtinovým cukrem a neobsahuje sójový lecitin ani žádný jiný emulgátor. Díky velkému formátu můžete nechat tenké plátky čokolády pomalu rozplývat na jazyku a vychutnávat intensivní kakaovou chuť. Tato čokoláda získala nejvyšší zlaté ocenění od Německé zemědělské společnosti (DLG).
Hořká čokoláda s vysokým podílem kakaových bobů a voňavými lískovými oříšky pro všechny, kteří se vyhýbají cukru. Jako sladidlo je použitá kombinace dvou sladidel. Erythritol je cukerný alkohol, který se vyskytuje v různých druzích ovoce a zeleniny, ale i v jiných potravinách. Sladí o něco méně než běžný cukr. Stévie je rostlina s intensivně sladkými listy. Kombinací těchto dvou sladidel vznikne čokoláda s velmi příjemnou autentickou chutí hořké čokolády, která je vhodná i pro diabetiky a nezpůsobuje tvorbu zubního kazu.
Hořká čokoláda s vysokým podílem kakaových bobů a křupavými španělskými mandlemi pro všechny, kteří se vyhýbají cukru. Jako sladidlo je použitá kombinace dvou sladidel. Erythritol je cukerný alkohol, který se vyskytuje v různých druzích ovoce a zeleniny, ale i v jiných potravinách. Sladí o něco méně než běžný cukr. Stévie je rostlina s intensivně sladkými listy. Kombinací těchto dvou sladidel vznikne čokoláda s velmi příjemnou autentickou chutí hořké čokolády, která je vhodná i pro diabetiky a nezpůsobuje tvorbu zubního kazu.
Delikátní hořká čokoláda s 68 % kakaa plněná jemným krémovým marcipánem říznutým kyselým pomerančovým likérem Curacao nabízí zvláštní druh čokoládového potěšení.
Tato jedinečná čokoláda obsahuje vysoký podíl špičkového dominikánského kakaa (73 %) a místo běžného cukru je k oslazení použit sirup z agáve. Ovoněná je pouze čistou vanilkou a neobsahuje žádné emulgátory. Vysoký obsah vlákniny je daný přídavkem vlákniny z agáve - inulinu. Čokoláda je vhodná pro ty, kteří se vyhýbají klasickému cukru (sacharóze) a zároveň jim nedělají dobře náhradní sladidla. Sirup z agáve je přírodní sladidlo, které přirozeně obsahuje hlavně fruktózu. Bio čokolády značky SOLÉ na sobě nesou logo FAIR TRADE. Fair trade - spravedlivý obchod - garantuje farmářům z rozvojových zemí spravedlivou odměnu a zakazuje otrockou a dětskou práci.
Tato výjimečná čokoláda s velmi vysokým procentem kakaa má jemnou chuť díky použitému panamskému kakau. S čokoládou skvěle ladí malé krystalky ručně sbírané soli z oblasti Playa d´Es Trenc na Mallorce. Sůl v kombinaci s vysokým procentem aromatického panamského kakaa a karamelového nádechu použitého přírodního cukru z nektaru květů kokosové palmy, vytváří nádherný buket vůní. Cukr z květů kokosové palmy má zároveň nižší glykemický index, než běžný cukr. Čokolády značky VIVANI jsou vyráběny německou rodinnou firmou Ludwiga Weinricha. Rodina vyrábí čokolády již déle než jedno století. Tradice a zkušenost spolu s nejlepšími bio surovinami, moderním vybavením a pečlivou kontrolou jsou zárukou vysoké kvality.
Složení Hrušky (74 %), červená cibule , ocet balsamico, ocet jablečný, datlový sirup, brusinky, olivový olej, vlašské ořechy, mandle, badyán, hřebíček
Chia semínka vynikají vysokým obsahem velmi dobře vstřebatelného vápníku, draslíku, železa, zinku, hořčíku, bóru, fosforu a vitamínů A, B, C, D, E.
Okuste opravdovou ostrost latinskoamerické, africké, či orientální kuchyně. V kuchyni se použití chilli meze nekladou. Kdo má rád ostré a hledá intenzivní chuťový zážitek, neodolá a sáhne po tomto chilli, jehož ostrost se označuje číslem 6. Hodí se do těstovinových omáček nebo pro přípravu marinád. Také dezerty mohou snést trošku ohně, obzvláště doporučujeme čokoládovou chilli omáčku, která se výborně hodí ke zmrzlině i pikantnímu kuřeti. Míra ostrosti je na každém balení vyznačena pomocí stupnice 0-10.
1 porce Svěží středomořská rajčatová polévka s rýží, olivovým olejem a bazalkou. NÁŠ TIP! Tuto oblíbenou polévku můžete na talíři dozdobit lžící zakysané smetany. Tato polévka je oblíbená u dětí a vegetariánů.
Instantní kaše jsou výbornou variantou nejen pro vaše snídaně. Mezi jejich přednosti patří rychlá a snadná příprava a variabilnost použití. Přidáním různých surovin z nich vytvoříte mnoho chutných pokrmů. Chutné rozšíření jídelníčku celiaků.
Pojďte si užít spoustu zábavy se špaldovými keksy pro děti sazené pouze medem. Výrobky z ekologického zemědělství zajišťují tu nejlepší kvalitu. Díky špaldě bude chuť sušenek o poznání lepší než s pšenicí a těsto je slazené pouze medem, přírodnější a zdravější verzí bílého cukru. Děti Váš nákup zajisté ocení.
Vyzrálé a vonné meruňky několika odrůd z Českého středohoří od Loun. Jam s osminkami meruněk, hutný, skvělý, aromatický. Palačinky, tmavší pečivo s máslem či jogurt a tento jam...