Sterilovaná cizrna ve slaném nálevu se hodí k rychlé a snadné přípravě pokrmů. Je výborná do polévek, zeleninových směsí, kari, salátů a pomazánek, z nichž nejznámější je vynikající pomazánka hummus.
Zelenina jednodruhová celá sterilovaná v kořeněném sladkokyselém nálevu.
Sterilovaná zelenina jednodruhová, krouhaná, ve sladkokyselém kořeněném nálevu.
Sterilovaná zelenina jednodruhová dělená ve sladkokyselém kořeněném nálevu se sladidlem
Sterilovaná červená řepa krájená na tenké plátky.
Sterilovaná zelenina jednodruhová celá v kořeněném sladkokyselém nálevu.
Zelenina jednodruhová celá sterilovaná ve sladkokyselém kořeněném nálevu se sladidlem.
Okurky sterilované v kořeněném sladkokyselém nálevu podélně tříděné 5 – 8 cm. Sterilovaná zelenina jednodruhová.
Okurky pro nás vypěstovali bratři Halačkovi z Míšovic. Do 2 dnů po natrhání jsme u nás v Kamenici okurky zavařili, aby byly připravené, až na ně dostanete chuť.
Okurky pro nás vypěstovali bratři Halačkovi z Míšovic. Do 2 dnů po natrhání jsme u nás v Kamenici okurky zavařili, aby byly připravené, až na ně dostanete chuť.
Pickles je nízkokalorické, s vysokým obsahem vlákniny a živin. Obsahuje velké množství vitaminů. Mezi největší výhody patří vysoké množství probiotik ve formě Lactobacillus bakterií.
Tradiční výrobek z českého zelí určený nejen pro tepelnou úpravu, ale také jako příloha k jídlu nebo skvělý doplněk ke všemu dobrému z Vašeho grilu.
Hrášek sterilovaný na nejjemnější hráškovou polévku.
Pálivé nakládané papriky. Konzervováno sterilací.
Kimchi je nízkokalorické, s vysokým obsahem vlákniny a živin. Obsahuje velké množství vitaminů, jako je vitamin A, vitamin B1, vitamin B2 a vitamin C. Kimchi je také bohaté na esenciální aminokyseliny a minerální látky, jako je železo, vápník, selen. Kimchi má v sobě impozantní množství silných antioxidantů. Mezi největší výhody patří vysoké množství probiotik ve formě Lactobacillus bakterií. Obsahuje řadu zdravých látek včetně kapsaicinu, allicinu, chlorofylu, karotenoidů , flavonovoidů a isothiokyanáty s nízkým obsahem tuku a cukru.