Vyzrálé a vonné meruňky několika odrůd z Českého středohoří od Loun. Jam s osminkami meruněk, hutný, skvělý, aromatický. Palačinky, tmavší pečivo s máslem či jogurt a tento jam...
Vyzrálé a vonné meruňky několika odrůd z Českého středohoří od Loun. Jam s osminkami meruněk, hutný, skvělý, aromatický. Palačinky, tmavší pečivo s máslem či jogurt a tento jam...
BIO rakytníkový džem, pasterizovaný, vyrobený pouze z čistého ovoce.
Jam s malými plátky hrušek, které uzrály v Ploskovicích v Českém středohoří. Jemná, nasládlá chuť hrušek - skvěle chutná na bílém pečivu s máslem, na teplých toastech i waflích, ale i v kyselých jogurtech.
Výtečné jahody z Vraňan - zpracováváme řadu těch nejlepších odrůd, od ranných až po pozdní. Jam s celými jahodami, klasika všech klasik - na chléb s máslem, palačinky, piškotový korpus i do jogurtů.
Zavařenina z červeného rybízu, jemně pasírovaná bez zrníček, výrazné sladkokyselé chuti. Česká klasika na linecké, ale nejen na ně :-).
Bio džem úžasně plné a opravdové chuti sladíme koncentrovanou šťávou z 1,2 kg jablek.
Bio džem s lahodnou chutí jahod a příjemnou konzistencí s kousky ovoce sladíme koncentrovanou šťávou z 1,2 kg jablek. Hmotnost obsahu: 230 g Podíl ovocné složky: 98 % V každé sklenici: 113 g jahod
Bio džem z unikátní směsi zahradního ovoce sladíme koncentrovanou šťávou z 1,2 kg jablek, výsledná chuť je dokonalým zážitkem.
Výběrový rosol s kousky brusinek. Složení: brusinky 55%, cukr, voda, jablečný pektin, kyselina citronová, koření.
Jemně navinulá pasírovaná zavařenina z výborných českých ostružin. Výborná nejen na lívance, ale i na vánoční cukroví.
Tradiční hruškové powidlí z vyzrálých hrušek z Ploskovic v Českém středohoří. Pomalu vařené - déle než den, přirozeně sladké, výtečné na lívancích a vdolcích, v buchtách nebo i v jogurtu.
Výtečné jahody z Vraňan - zpracováváme řadu těch nejlepších odrůd, od ranných až po pozdní. Jam s celými jahodami, klasika všech klasik - na chléb s máslem, palačinky, piškotový korpus i do jogurtů.
Podzimní barevné meze na Sedlčansku, slunce střídá ranní mlhu... a zapomenout se nedá ani na ruce rozedrané od trnů. Výsledkem je hustě pastovitá sytě červená zavařenina ze zralých, ručně trhaných šípků. Využíváme nejen na omáčky k masu, ale po starém způsobu i na slepování vánočního cukroví.
Upečte si buchty, koláče nebo šátečky s našimi povidly ze zralých sladkých švestek. Na 1 kg povidel používáme přibližně 2 kg vyloupaných švestek. Naše povidla vaříme tradičním pomalým způsobem a nejsou přislazována ani dochucována - to necháme na vás.
Třetina švestek, třetina hrušek a třetina jablek - a vynikající powidlí je na světě. V jeho chuti je švestkový základ je doplněn sladkostí hrušek a svěžejší nakyslostí jablek.
Zavařenina z červeného rybízu, jemně pasírovaná bez zrníček. Česká klasika na linecké, ale nejen na ně :-)
Manželé Sándorovi se zpracováním lesních plodů a hub zabývají již přes deset let. Své výrobky připravují ručně, v domácím prostředí, s láskou a dle rodinných receptur. Do sortimentu patří borůvky, brusinky a houby v nejrůznějších variacích.
Med s bylinkami nebo také "dva v jednom". Jde o med lesní ( směs květových medů nebo medů smíšených nebo medů květových a medovicových) s benefitem květu levandule.
Med s bylinkami nebo také "dva v jednom". Jde o med luční ( z lučních květů) s benefitem květu jasmínu.
Med s bylinkami nebo také "dva v jednom". Jde o med lesní ( směs květových medů nebo medů smíšených nebo medů květových a medovicových) s benefitem květu mateřídoušky.
Med s bylinkami nebo také "dva v jednom". Jde o med luční ( z lučních květů) s benefitem květu lípy.
Višně s výraznou navinulou a přirozeně skořicovou chutí, jen prostředně kyselé, které jsou domovem přímo tady na Sedlčansku. Zavařenina hrubší struktury a temně vínové barvy, která dodá výraznou chuť vánočnímu slepovanému cukroví nebo vytvoří úžasnou krustu na pomalu pečeném bůčku.
Bio džem s plnou a opravdovou chutí hrušek sladíme koncentrovanou šťávou z 1,2 kg jablek. Vítěz České biopotraviny roku 2010.