AKCE!!! Při koupi 5ks Ca del Doge 0,75 dostanete 1ks lahve zdarma (běžná cena je 159,90 Kč za 1 ks). Harmonické víno vyvážené chuti s tóny jablek a bílých květů s velice příjemným perlením, ideální jako aperitiv. Obsah alkoholu 10.5%, obsah cukru 13 g/l.
Krajinu zakryje bílá peřina, v očích dětí se třpytí radost a netrpělivé čekání na Ježíška. Vychutnejte si tuto kouzelnou dobu den za dnem s šálkem lahodného čaje. Rozkládací krabička s roztomilými ilustracemi zvířátek ukrývá 24 různých biočajů. Nové básničky na přebalech potěší srdíčko a zkrátí čekání na nejkrásnější období roku. S novým Adventním kalendářem se vám dostává do rukou naprosto jedinečný produkt, který je symbolem prvotřídní kvality, lahodných bylinných receptur a úcty k ruční práci. Najděte inspiraci v šálku čaje a užijte si kouzlo zimních radovánek a Vánoc.
Vosí hnízda nebo včelí úly? Ať už jim říkáte jakkoli, určitě si zaslouží Vaši pozornost. Měkké piškotové těsto s kakaem a krémová náplň s vaječným likérem je kombinace, která neomrzí.
Strouhaný kokos se získává z dužiny kokosového ořechu a je běžnou součástí především sladkých jídel. Kokos má typickou aromatickou vůni, která dodá vašim pokrmům exotický nádech
Tradiční surovina pro přípravu dezertů v biokvalitě. Hodí se ale i do smoothie či horkého mléka. V kombinaci například s chilli může být i součástí exotických receptů.
Kokosové ořechy, ze kterých je získáván náš strouhaný kokos, se pěstují tradičním ekologickým způsobem. Kokosy jsou rozlousknuty a po odstranění hnědé slupky nastrouhány, ošetřeny vodní parou a šetrně usušeny. Strouhaný kokos používáme nejen na pečení a vaření, do jogurtu, musli a desertů, ale i do asijských kari směsí a jiných slaných pokrmů.
Čokolády značky VIVANI jsou vyráběny německou rodinnou firmou Ludwiga Weinricha. Rodina vyrábí čokolády již déle než jedno století. Tradice a zkušenost spolu s nejlepšími bio surovinami, moderním vybavením a pečlivou kontrolou jsou zárukou vysoké kvality.
Jemná mléčná poleva na zdobení cukroví, polévání bábovek, přípravu desertů a podobně. Neobsahuje žádné náhražkové tuky, ale pouze pravé kakao, mléko a přírodní třtinový cukr. Čokoládu na vaření můžeme použít nastrouhanou do těst nebo rozpuštěnou jako polevu. Příprava polevy: Kousky čokolády necháme rozpustit na vodní lázni. Pro lepší výsledek můžeme nechat vychladnout a opět krátce zahřát.
Hořká čokoláda na vaření s obsahem kakaa 70 %. Na rozdíl od běžných výrobků neobsahuje žádné náhražky, ztužené tuky či aromata, ale pouze pravé kakao a přírodní třtinový cukr. Je tak dobrá, že si ji někteří zákazníci kupují na mlsání!
Výborný pomocník při pečení, vaše těsto bude odlehčené a nadýchané. Pomůže vám připravit skvělé bábovky, muffiny nebo sušenky. Prášek do pečiva Amylon neobsahuje fosfáty. Nakypření zajistí vinný kámen a jedlá soda.
Bio skořicový cukr slouží jako přísada na pečení a zvýraznění chuti kynutých, třených a piškotových těst. Přidává se do krémů, tvarohů, zmrzlin a koktejlů. Je také vhodný na posypání koláčů, palačinek nebo kaše.
BIO vanilkový cukr slouží jako přísada na pečení a zvýraznění chuti kynutých, třených a piškotových těst. Přidává se do krémů, tvarohů, zmrzlin a koktejlů. Je vhodný na posypání koláčů, palačinek nebo kaše.
Kypřící prášek do perníku bezlepkový a v biokvalitě. Vhodný pro celiaky i pro spotřebitele se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření. Neobsahuje fosfáty. Vystačí až na 0,4 kg mouky. Český výrobek.
Ušetřete svět zbytečného plastu! Nakupte si své oblíbené suroviny do recyklovaných papírových sáčků. Zboží objednáte na váhu, gramáž vyberete tak, jak jste zvyklí. Chcete-li 100 gramů, dejte do košíku 1 kus, chcete-li 200 gramů, 2 kusy zboží a tak podobně. Naši pracovníci odsypou suroviny ze speciálních nádob přímo do sáčku, zváží a přibalí k nákupu. Použité sáčky pak můžete vrátit našemu kurýrovi a my se postaráme o důkladnou recyklaci. Více informací naleznete zde
Kokosová mouka pro čarování ve slané i sladké kuchyni nebo pro všechny zastánce paleo stravovacího stylu. Má jemně sladkou chuť i vůni. Krásně provoní muffiny, zákusky i palačinky. Zahustí polévky, omáčky a dodá vašim pokrmům šmrnc. Neobsahuje lepek a je tak vhodná i pro celiaky. Vychutnejte si ji v bio kvalitě.
Skořice celá v biokvalitě, má velmi příjemnou vůni a jemně nasládlou chuť. Hodí se především do sladkých pokrmů.
Mletá skořice v biokvalitě, používá se k ochucení. Má velmi příjemnou vůni a jemně nasládlou chuť. Hodí se především do sladkých pokrmů. Druh Ceylon má jemnější a sladší aroma než druh Cassia.
Mandle jsou u nás dobře známé a velmi oblíbené. Mají typickou jemnou sladkou chuť, takže se dají jíst samotné. Připravíte z nich ale i sladké dobroty a exotické speciality. Mandle se hodí i pro výrobu domácího mandlového mléka. V biokvalitě.
Tento lahodný ovocný čaj, který nám připomíná radostné očekávání Vánoc a krásné vzpomínky zalité vůní svátků, se výborně hodí ke strávení příjemných podzimních a zimních večerů. Má jemně ovocnou chuť. Chuť: ovocná kořeněná kyselkavá
Bio kakaový prášek se sníženým obsahem tuku. 150 g
Vanilka – „černé tečky s nárokem na smyslnost“. Tyto černé tečky si zaslouží pozornost. Co by to byl za vanilkový puding, mléčnou rýži nebo tvarohový krém bez vanilky? Pravá vanilka propůjčuje lahůdkám něco smyslného. Smetanově sladké aroma s tóny lékořice se v západní kuchyni používá téměř výhradně na mléčné pokrmy. Ti, kteří mléko příliš nemusí, mohou rozřezaný vanilkový lusk položit také na nakrájené ovoce a to pak s troškou másla upéct v troubě. Použití vanilky na slaná nebo ostrá jídla je v našich zeměpisných šířkách téměř nepředstavitelné. Ale přesto bychom doporučovali to vyzkoušet: silné aroma se výborně hodí do mexických fazolových pokrmů, ke kuřeti a mušlím. Přátelům experimentování doporučujeme použít trošku vanilky také do zeleného curry. Obsah: 4g Tip: Vyškrabanou vanilku dejte do sklenice s cukrem, který jemné vanilkové aroma natáhne a poté sám osladí dezerty. Skladovat v suchu a chladu.
Již Aztékové dochucovali svou čokoládu vanilkou, která je díky jemně nasládlé chuti opravdovým požitkem. Tento vanilkový cukr zjemněný pravou aromatickou vanilkou je všestranně použitelný do krémů, pudinků, keksů, koláčů, čokolády i zmrzliny. Výborné vanilkové rohlíčky a voňavé cukroví si už bez něj nedovedeme představit.
Cukroví, které by na vánočním stole nemělo chybět. Jemné cukroví plné vlašských ořechů v sobě ukrývá lahodný krém s kapkou likéru.
Vanilka – „černé tečky s nárokem na smyslnost“. Tyto černé tečky si zaslouží pozornost.
Vosí hnízda a vanilkové rohlíčky patří bezesporu k nejoblíbenějším druhům vánočního cukroví. Rohlíčky jsou plné oříšků, jsou křehké a voní po vanilce. Vosí hnízda pod kakaovým těstem skrývají lahodnou krémovou náplň s kapkou vaječného likéru.