Kořenící specialita překvapí svou vyváženě jemnou sladko-kyselou chutí. Ideální k dochucení pokrmů.
Salsa dip je hustá a zároveň lehká rajčatová omáčka nakrájená u nás v Přerově na drobné kousky. Tato Salsa je ideální volbou, jak si vychutnat chipsy a namáčet v ní nachos, hodí se však také na vaření a to díky své jedinečné chuti a snadnému použití s nejrůznějšími pochutinami. Salsu přidejte např. do mexické tortily, do rýžové misky nebo ji zapečte s nachos a chedarem k večeři.
Tekutý mash z čerstvých chilli papriček Scotch Bonnet.
Pár kapek našeho Octa Máta & zázvor je přesně to, co vašemu jídlu chybí k dokonale vyvážené chuti. Lístky máty a kořen zázvoru macerované v jablečném a lihovém octu dostanou kromě chuti jídla do rovnováhy i vaši střevní mikroflóru a pomůžou vám k lepšímu trávení. Ocet se hodí hlavně do studené kuchyně na dochucování pokrmů a čerstvých salátů, kterým dodá svěží lehkou chuť.
Autentické Balijské kari z čerstvých surovin, které vzniklo ve spolupráci s šéfkuchařem a restauratérem Štěpánem Návratem. Má jemnější a lehce oříškovou chuť, která vás ihned přenese do indonéské restaurace. Z jedné sklenice uvaříte snadno a rychle 6-10 porcí.
Autentické Indonéské rendang kari z čerstvých surovin, které vzniklo ve spolupráci s šéfkuchařem a restauratérem Štěpánem Návratem. Restovalo se pomalinku několik hodin, aby bylo krásně jemné. Z jedné sklenice připravíte snadno a rychle 6-10 porcí rendangu. Rendang je slavnostní pokrm indonéské kuchyně. Skládá se z hovězího masa, které se nakrájí na kostky, a dusí se s kokosovým mlékem a touto kari pastou. Přípravou se trochu podobá českému guláši nebo třeba francouzskému Beef Bourguignon. Maso můžete jednoduše nahradit jakýmkoliv rostlinným proteinem.
Autentická Teriyaki omáčka z čerstvých surovin, která vznikla ve spolupráci s šéfkuchařem a restauratérem Štěpánem Návratem. Nenapodobitelná japonská omáčka, která je poměrně sladká i slaná zároveň. Poslouží k marinování masa a ryb.
Chilli mash z čerstvých chilli papriček Naga jolokia známých také jako Bhut jolokia.
Chilli mash z nejpálivějších chilli papriček Carolina Reaper.
Složení: pitná voda, hořčičné semeno, cukr, ocet kvasný lihový, jedlá sůl, výtažek koření
Vynikající pro dochucení jídel z masa a zeleniny
Majonéza Hellmann's, jejíž vlastnosti dosahují té nejvyšší kvality, má bohatou, krémovou konzistenci a výbornou chuť. Je vyrobena z jednoduchých ingrediencí jako je olej, ocet a vejce. Je vyrobena z kvalitních rostlinných olejů, které obsahují dobré tuky a je zdrojem omega 3 kyselin.
Tatarská omáčka Hellmann's skvěle doplňuje celou škálu tradičních i moderních pokrmů. Je vyrobena z kvalitních surovin, například řepkového oleje - kvalitního zdroje Omega 3 mastných kyselin - a dobrou zprávou je, že k její výrobě jsou použita pouze vejce z dobrého chovu. Je vyrobena z jednoduchých ingrediencí jako je olej, ocet a vejce. Na rozdíl od majonézy však obsahuje kousky zeleniny - cibulky, pažitky a okurek. Zkuste ji například ke grilovanému masu, zelenině či rybám. Tatarská omáčka Hellmann's je vyrobena z kvalitních rostlinných olejů, které obsahují dobré tuky, polynenasycené mastné kyseliny omega 3.
HealthyCo Sauce jsou lahodné omáčky s méně než 70 kcal na 100 g. Můžeš si tak naplno užívat chuť, a přitom ušetřit kalorie. Skvěle se hodí při grilování, do marinád, do salátů, k burgerům nebo ke karbanátkům či jako dip. Jsou ze 100 % přírodních ingrediencí a slazeny pouze stévií.
Výborná worcesterová omáčka, vyrobená na přírodně fermentovaném základě, s charakteristickou sladko-kyselou chutí. Je vhodná k dochucování hotových jídel, omáček, salátů, dresinků, studené nebo orientální kuchyně. Tato worcesterová omáčka je bez lepku, barviv, konzervantů a glutamátu.
Velmi jemně pikantní pomazánka pro mlsné jazýčky. Klasické duo fazolí a chilli papriček díky kombinaci s rajčaty a majoránkou přináší zcela nový chuťový zážitek, který evokuje masovou chuť. Jestliže máte rádi pikantnější jídla, doporučujeme sáhnout rovnou po extra chilli variantě.
Tradiční kremžská hořčice, která nesmí chybět v žádné lednici. Obsahuje vitamíny B a C, minerály (vápník nebo hořčík), vlákninu a flavonoidy. Kremžská hořčice přijde vhod každému, kdo dává přednost ostrému jídlu. Je nezbytnou součástí letního grilování. Každý přece ví, že pořádná grilovačka se bez hořčice nemůže obejít. S pomocí této hořčice vyrobené ze špičkových surovin můžete své grilovací umění dovést k dokonalosti.
Omáčka z chilli papriček nejvyšší kvality, čerstvého česneku v kombinaci s rýžovým octem. Dip ke smaženému kuřeti, grilovanému masu, křehké smažené rybě či jarním rolkám. Bez přidaného glutamanu sodného, bez umělých příchutí a konzervačních látek.
Celer patří mezi kořenovou zeleninu hojně využívanou v české kuchyni. Proto jsme pro Vás vyvinuli celerovou pomazánku s mandlemi doplněnou o pomerančovou šťávu, která chuť dokonale vyváží a osloví i zapřisáhlé odpůrce celeru. Za všechny pozitivní účinky celeru na lidský organismus jmenujme například jeho protizánětlivé účinky. Je také bohatým zdrojem minerálů. Proto neříkejte ne, dokud neochutnáte!
Čočka i švestky se na českých stolech objevují již od středověku. Málokdy se ale setkají spolu na jednom talíři, a to je škoda! Nezdráhejte se tedy vyzkoušet toto jedinečné spojení. Pomazánka má vydatnou, hustou texturu a připomíná klasické gurmánské masové paštiky.
Dýně hokkaidó s petrželkou, to je pravá chuť léta a láska na první kousnutí! Díky jemnému jablku se doslova rozplývá na jazyku.Dýně je jedinečná podzimní zelenina, která je i přes svoji nízkou kalorickou hodnotu nutričně velmi hodnotnou potravinou. Je bohatým zdrojem betakarotenu a dužinou nabitou velkým množstvím minerálů.