Váš nákupní košík je prázdný.

Chleby kvasové

Chléb Chia 550g Koláčkova pekárna

85,00 Kč

Řemeslný 100% žitný chléb, vyráběný tradičními postupy v BIO kvalitě s chia semínky.

Chléb podmáslový 500g Náš Chléb

40,00 Kč

Chuť: - chléb chutná a voní podmáslím - chuť je umocněná pšeničným kvasem a vysokým obsahem podmáslí a syrovátky

Křupavý chléb Dvorník

45,00 Kč
1 500,00 Kč za 1kg

TRVANLIVÝ KŘUPAVÝ CELOZRNNÝ CHLÉB PŠENIČNO-ŽITNÝ, CELOŽITNÝ NEBO CELOŠPALDOVÝ Pšenično-žitné křupavé chleby pečeme zatím v 5 chuťových variantách ( s cibulkou a slunečnicí, se sýrem tofu, dýňové s paprikou nebo se sýrem, s italským kořením), celožitné bez příchuti a celošpaldové prozatím s dýňovým nebo chia semínkem, chystáme ale další druhy- i nasladko. Tyto chlebíky jsou pečené nasucho v peci (nesmažené) a mají výbornou chuť jako křupavé chipsy. Do poznámek při objednávce prosím zadejte o jaký druh křupavého chlebu máte zájem.

Německý chléb Moje kredenc

74,90 Kč

peciJe žitno-pšeničný, se sedmdesáti procenty žitné mouky, zadělávaný naším vlastním žitným kváskem. Pečeme ho dle vlastní receptury, z mouky bez průmyslových zlepšovacích látek

Staročeský žitný chléb 900g Náš Chléb

65,00 Kč
65,00 Kč za 100ml

Chuť: - chléb chutná a voní po žitě a kvasu - chuť kvalitního žita je zvýrazněna vynikajícím vlastním kvasem a procesem fermentace - jedinečná a velmi lahodná vysoká vypečená rozpraskaná kůrka

Venkovský chléb 800g Náš Chléb

69,00 Kč

Chuť: - chléb chutná a voní po kvalitní pšenici, kvalitním žitě, kvasu, smažené cibulce a semínkách - chuť chlebu je zvýrazněna vynikajícím vlastním kvasem, procesem fermentace a procesem zdlouhavého zrání

Dočasně vyprodáno

100% žitný chléb Moje kredenc

64,90 Kč

Stoprocentní žitný chléb zadělávaný žitným kváskem. Žitné těsto v sobě váže hodně vody, takže je víc tekuté a nedrží tolik tvar. Také nedokáže vytvářet tak nadýchanou strukturu, jako to umí lepkotvorné bílkoviny v pšeničném bochníku. S kváskem si zase při pečení musíte pohrát víc než s kvasnicemi. Jenže, když žitnou cihlu ochutnáte, zapomenete na všechny pekařské starosti světa! Nádherně chlebově voní, je kyprá, má po kvásku krásně nakyslou chlebovou chuť a nesníte-li ji na posezení, vydrží vám dobrá několik dní. Když už jednou začnete v kváskové jízdě, pokračujte naším kváskovým chlebem s čerstvou řepou nebo naším německým kváskovým.

Dočasně vyprodáno

Borodinský chléb 900g Náš Chléb

79,00 Kč

Chuť: chléb chutná a voní po žitě, kvasu, sladu a koriandru chuť chlebu je zvýrazněna vynikajícím vlastním kvasem a procesem fermentace Charakteristika: hutná konzistence pružná střídka rozpraskaná vypečená kůrka stejná chuť po celou dobu trvanlivosti Výroba: Borodinský chléb vyrábíme řemeslným způsobem s výrazným podílem u nás 5 hodin fermentované žitné mouky, fermentovaného sladu a koriandru a z našeho vlastního, dvoustupňovou metodou vedeného žitného kvasu. Při druhém stupni kvasu pekařský mistr mj. také šlechtí chuť chlebu. Složení: mouka žitná fermentovaná mouka pšeničná chlebová ječný, pšeničný, špaldový a žitný slad fermentovaný pšeničné otruby fermentované koriandr fermentovaný vlastní dvoustupňovou metodou vedený žitný kvas chmelová silice cukr kmín, sůl, voda Alergeny: - 1

Dočasně vyprodáno

Chléb celozrnný 550g Koláčkova pekárna

74,00 Kč

Řemeslný 100% celozrnný žitný chléb, vyráběný tradičními postupy.

Dočasně vyprodáno

Chléb Hokkaido 550g Koláčkova pekárna

84,00 Kč

Poctivý kváskový 100 % žitný chléb, vyráběný tradičními řemeslnými postupy s využitím nejmodernější technologie pečení, která minimalizuje vznik takzvaných provozních kontaminantů. (Provozní kontaminanty jsou látky, které vznikají jako nežádoucí produkt při výrobě potravin. Některé z nich působí genotoxicky a karcinogenně (např. akrylamid a furan) a právě pečivo je jedním z hlavních dietárních zdrojů těchto látek. Jejich výskyt v potravinách se dá snížit např. vhodnými opatřeními v technologii výroby. Obrovský preventivní význam to má u potravin, které jsou konzumovány často a v objemově velkém množství – typicky právě pečivo.)

Dočasně vyprodáno

Chléb kváskový 450 g Jilemnice

34,90 Kč

Kváskový chléb z pšeničné a žitné mouky

Dočasně vyprodáno

Chléb mrkvový 550g Koláčkova pekárna

84,00 Kč
152,73 Kč za 1kg

Řemeslný 100% žitný chléb v BIO kvalitě, vyráběný tradičními postupy s příchutí mrkve.

Dočasně vyprodáno

Chléb olivový 550g Koláčkova pekárna

74,00 Kč
134,55 Kč za 1kg

100% žitný řemeslný chleb s olivami a semínkami

Dočasně vyprodáno

Chléb pasecký 800g Náš Chléb

45,00 Kč

Chuť: - chléb chutná a voní po žitě a kvasu - chuť chlebu je zvýrazněna vynikajícím vlastním kvasem a procesem fermentace Charakteristika: tmavý kynutý chléb středně hutná konzistence pružná střídka hladká měkká kůrka stejná chuť po celou dobu trvanlivosti Výroba: Pasecký chléb vyrábíme řemeslným způsobem s výrazným podílem u nás 5 hodin fermentované žitné mouky a z našeho vlastního, dvoustupňovou metodou vedeného žitného kvasu. Při druhém stupni kvasu pekařský mistr mj. také šlechtí chuť chlebu.

Dočasně vyprodáno

Chléb Rajčatový 700g Koláčkova pekárna

89,00 Kč
127,14 Kč za 1kg

Řemeslný 100% žitný chléb v BIO kvalitě, vyráběný tradičními postupy s příchutí rajčat.

Dočasně vyprodáno

Chléb týdenní pecen 2600g Náš Chléb

111,90 Kč

Chuť: - chléb chutná a voní po žitě a kvasu - chuť chlebu je zvýrazněna vynikajícím vlastním kvasem a procesem fermentace - chutný vydrží skutečně týden

Dočasně vyprodáno

Chlebík olivový 350g Náš Chléb

45,00 Kč

Chuť: - chléb chutná a voní po kvalitní pšenici a černých olivách - chuť chlebu je zvýrazněna procesem zdlouhavého zrání

Dočasně vyprodáno

Chlebík ořechový 300g Náš Chléb

68,00 Kč

Chuť: - chléb chutná a voní po kvalitní pšenici, žitě, kvasu a vlašském ořechu - chuť chlebu je zvýrazněna vynikajícím vlastním kvasem a procesem fermentace

Dočasně vyprodáno

Kořen s cibulí Náš Chléb

35,00 Kč

Chuť: chléb chutná a voní po kvalitním žitě, kvasu a smažené cibulce chuť chlebu je zvýrazněna vynikajícím vlastním kvasem a procesem zdlouhavého zrání Charakteristika: tmavý kynutý chléb speciální kyprá konzistence pružná střídka rozpraskaná křupavá kůrka stejná chuť po celou dobu trvanlivosti Výroba: Kořenový chléb s cibulí vyrábíme řemeslným způsobem z žitné mouky a z našeho vlastního, dvoustupňovou metodou vedeného žitného kvasu. Při druhém stupni kvasu pekařský mistr mj. také šlechtí chuť chlebu. Chléb prochází procesem zdlouhavého zrání, který zvyšuje kyprost chlebu po celou dobu jeho trvanlivosti.

Dočasně vyprodáno