Zeleninový vývar je hodinu tažený čirý a nesolený z mrkve, pórku, celeru a cibule. Konečně zeleninový vývar byl náš první produkt, jehož precizní recepturu nám pomohly sestavit nejlepší kuchařky, co známe, naše dvě babičky. A snad i díky tomu úspěšně prošel chuťovou atestací u dětí.
Kuřecí vývar je tři hodiny tažený čirý nesolený vývar z farmářských kuřat a kořenové zeleniny. Mít Konečně kuřecí vývar v lednici je vaše zodpovědnost. Ať už vaříte rizoto, nebo podléváte zeleninu na pekáči. Když máte tohle naše zlato v lednici, nemusíte se bát, že by doma někdy měli hlad. A ještě k tomu, kvalitně tažený vývar podporuje imunitu a kvalitní spánek a zlepšuje funkci jater a mozku
Vydatná zeleninová polévka připravená na cibulovém základu, kořeněná majoránkou a pepřem. NÁŠ TIP! K této vydatné polévce můžete přikusovat vaše oblíbené pečivo. Je výborná na svačinu i lehký oběd pro děti, vegetariány i vegany.
Svačinová polévka pro milovníky kysaného zelí doplněná kvalitní paprikovou klobásou. NÁŠ TIP! Tato vydatná polévka nejlépe chutná s dobrým kváskovým chlebem.
Hovězí vývar je deset hodin tažený čirý nesolený vývar z hovězích žeber a morkových kostí. Deset z deseti chlapů se shoduje: Konečně hovězí vývar je silnější vyprošťovák než aspirin. Při pravidelným požívání vás už nic nepoloží. Zvládnete zaběhnout maraton i navařit nedělní oběd pro celou rodinu. Navíc díky vysokému obsahu kolagenu v kloubních a morkových kostech slouží jako přirozená kloubní i pleťová výživa.
Opravdu vydatná polévka z hovězích drštěk, doměkka uvařených v hovězím vývaru na cibulovo-paprikovém základu. NÁŠ TIP! Doplňte tuto tradiční vydatnou polévku svým oblíbeným pečivem. Skvěle vás tak zasytí na dlouhé hodiny jako hlavní chod.
Ingredience: Voda, rajčata loupaná, celer*, mrkev, pastinák, rajčatové pyré, cukr, mouka*, česnek, olej, cibule, pepř, sůl, koření.
Všechny naše výrobky jsou vyráběny přímo na místě s použitím přírodních ingrediencí bez umělých barviv a konzervantů. Návod k použití: Ohřejte 1,5 minuty v mikrovlnné troubě na 800W nebo na pánvi, nebo 10 minut na vodní lázni, .
Ingredience: Čočková polévka: voda, červená čočka,kokosové mleko, brambory, cibule, zázvor, olej, česnek, kurkuma, kari pasta, limetkové listy, cukr,sůl, limetová štáva,koriandr,chilli.
Ingredience: Brokolice , brambor, cibule, máslo*, smetana*, mléko*, voda, sůl, koření
Ingredience: Dýně, brambor, cibule, zázvor, máslo*, smetana*, mléko*, voda, sůl, koření.
Svěží středomořská rajčatová polévka s rýží, olivovým olejem a bazalkou. NÁŠ TIP! Tuto oblíbenou polévku můžete na talíři dozdobit lžící zakysané smetany. Tato polévka je oblíbená u dětí a vegetariánů.
Tradiční krkonošská smetanová polévka uvařená z místních surovin, která vás překvapí svojí vydatností a lahodnou chutí. NÁŠ TIP! Ochutnejte další tradiční jídla a krkonošské speciality jako například Jelení ragú. Polévka je vhodná také pro děti a vegetariány.
Základem polévky je pomalu tažený vývar s kvalitní kořenovou zeleninou a kousky libového kuřecího masa.
Všechny naše výrobky jsou vyráběny přímo na místě s použitím přírodních ingrediencí bez umělých barviv a konzervantů. Návod k použití: Ohřejte 1,5 minuty v mikrovlnné troubě na 800W nebo na pánvi, nebo 10 minut na vodní lázni,
Hutná svačinová polévka z červené řepy s kousky hovězího a vepřového masa dušeného na kořenové zelenině s bramborem a hlávkovým zelím, zjemněná smetanou.
Ingredience: Dýně, brambor, cibule, zázvor, máslo*, smetana*, mléko*, voda, sůl, koření.
Vydatná svačinová polévka s kousky hovězího masa a brambor. Maso je orestované na cibulce a paprice, zalité hovězím vývarem. Polévka je dochucená majoránkou a česnekem.
Silný, pomalu tažený vývar s kousky masa a kořenové zeleniny. NÁŠ TIP! Polévku můžete doplnit nudlemi, vašimi oblíbenými polévkovými těstovinami nebo kapáním (zavářkou). Zahřeje a posílí vždy, když je to potřeba.
Ingredience: Čočková polévka: voda, červená čočka,kokosové mleko, brambory, cibule, zázvor, olej, česnek, kurkuma, kari pasta, limetkové listy, cukr,sůl, limetová štáva,koriandr,chilli.