Jedná se o značně namáhané svalstvo nohou, proto je značně šlachovité. Asi nejtypičtější maso na guláš, vhodné na pozvolné a dlouhé dušení a pečení. Balení cca 500g
Falešná svíčková pérko je křehký a měkký kousek hovězího masa vhodný nejen na grilování, vaření, dušení a steaky, ale i na špízy a tatarský biftek. Balíčky cca 500g
Hovězí krk je část předního masa a skládá se z více menších svalů. Svalovina je prorostlejší se silnými vlákny, avšak díky poměrně vyváženému poměru tuku a svaloviny má velmi dobré kulinářské vlastnosti. Je vhodná jak na dušení a vaření, ale rovněž pro přípravu mletého masa a výrobků z něj. Balení cca 500g
Vyzrálý hovězí Queensland steak z Austrálie. Balení cca 380g
Vyzrálý rump steak je libový a velmi oblíbený kousek masa, který se používá především na steakovou úpravu. Řez je buď ze zadní části roštěné, nebo z horní části kýty (květu). Rump steak je libový, ale ne tak jemný a křehký. Má bílou vrstvu tuku, která by se před před smažením nebo grilováním měla naříznout. Balení cca 300g
Hovězí kýta je tzv. hovězí zadní maso, považované za jedno z nejhodnotnějších částí hovězího. Kýtu dělíme na několik částí: ořech (předkýtí), vrchní a spodní šál a květovou špičku. Jednotlivé svaly obsahují velmi málo tuku a vaziva. Jedná se tak o velmi libové části masa. Balíčky cca 500g
Nízký roštěnec, známý také jako sirloin steak, vyzrálý 30 dní má velmi libové maso s tukovým krytím. Vhodný zejména pro ty, kterým přijde vysoký roštěnec příliš tučný. Balení cca 500g