Pralinka, to není jen rum. Pro nás to je spojení té nejkvalitnější čokolády a variací chutí. Všechno poctivé. Ručně slazené do posledního detailu. Takhle totiž chutná láska.
Silná hořká čokoláda sypaná jahodami a malinami. To je velká láska.
Vločky mají jemnou pohankovou chuť a vůni. Pohankové vločky si dejte jen tak v misce s ovocem a rostlinným mlékem. Skvěle poslouží jako základ pro karbanátky a zeleninové placky.
Jemná mléčná čokoláda sypaná malinami a ostružinami. To je velká láska
Čtyři základní suroviny. Nekonečně mnoho možností. Představujeme vám kokosová hnízda – směs kokosových chipsů, semínek chia a slunečnice zapečených spolu s českým medem. Udržitelná svačinka pro každodenní mlsání sladká tak akorát. Ať už budete v práci, na cestách nebo v pohodlí doma, kokosová hnízda vás zasytí na těle i na duši. Jezte jenom tak nebo zalijte sklenicí mléka pro ještě medovější chuť. Necháme to na vás.
RAW kokosová mouka je chutná a zdravá alternativa pro obilné mouky obsahující lepek. Je přirozeně bezlepková a oproti jiným moukám obsahuje velké množství bílkovin. Díky vysokému podílu vlákniny má nízký glykemický index.
Vyzrálé a vonné meruňky několika odrůd z Českého středohoří od Loun. Jam s osminkami meruněk, hutný, skvělý, aromatický. Palačinky, tmavší pečivo s máslem či jogurt a tento jam...
Lahodní oříškový krém s proteínem Bez palmového oleje/Bezlepkový produkt/ Lahodní chuť
Snídaně Inků je směs 4 druhů semínek: zlatého lnu, hnědého lnu, sezamu a chia semínek. Používáme ji po lžičkách do nápojů, kaší, jogurtů a podobně k rychlému zasycení a vylepšení nutriční hodnoty pokrmu. POUŽITÍ: Jednu lžičku směsi přidáme do sklenky ranního smoothies, jogurtu, müsli či kaše a necháme 10 minut odstát. Směs můžeme také namočit přes noc ve 4 lžících vody a ráno použít. AKCE - -60% po minimální trvanlivosti
Cizrně se také někdy říká římský hrách. Je to luštěnina s jemnou oříškovou chutí a lehce krémovou konzistencí. Můžete ji použít jako přílohu nebo jako základ pomazánek či polévek. Vychutnejte si ji v biokvalitě.
Strouhaný kokos se získává z dužiny kokosového ořechu a je běžnou součástí především sladkých jídel. Kokos má typickou aromatickou vůni, která dodá vašim pokrmům exotický nádech
Červená čočka nemá slupku jako jiné luštěniny a je zbarvená do oranžové. Nemusí se namáčet a je rychle uvařená. Po uvaření se rozpadá a hodí se tak především k přípravě kaše nebo polévky.
Nazývají se fazole, ale jsou příbuzné spíše mungu. Můžete je namočit a poté vařit. Používají se jako příloha, do salátů, polévek a dokonce se hodí i do sladkých jídel. Mají skvělou oříškovou chuť. Vychutnejte si je v biokvalitě.
Sypký cukr krystal a má světle hnědou barvu, příjemnou nevtíravou chuť a medovou vůni. Díky zbytkové melase lehce zvýrazňuje původní chuť pokrmů. Představuje zdravější a chutnější náhradu bílého řepného cukru. Díky zbytkové třtinové melase obsahuje přírodní cukr důležité minerální látky. Cukr obsahuje stopová množství dalších minerálů: zinku, chromu atd.
Quinoa je svěží a lehká alternativa rýže či jiné přílohy. Připravíte ji za chvilku a v kuchyni má široké využití (přílohy, saláty, nádivky, nákypy). Neobsahuje lepek a je velmi snadno stravitelná. Vyzkoušejte ji v biokvalitě.
Kokosové ořechy, ze kterých je získáván náš strouhaný kokos, se pěstují tradičním ekologickým způsobem. Kokosy jsou rozlousknuty a po odstranění hnědé slupky nastrouhány, ošetřeny vodní parou a šetrně usušeny. Strouhaný kokos používáme nejen na pečení a vaření, do jogurtu, musli a desertů, ale i do asijských kari směsí a jiných slaných pokrmů.
Čokolády značky VIVANI jsou vyráběny německou rodinnou firmou Ludwiga Weinricha. Rodina vyrábí čokolády již déle než jedno století. Tradice a zkušenost spolu s nejlepšími bio surovinami, moderním vybavením a pečlivou kontrolou jsou zárukou vysoké kvality.
Jemná mléčná poleva na zdobení cukroví, polévání bábovek, přípravu desertů a podobně. Neobsahuje žádné náhražkové tuky, ale pouze pravé kakao, mléko a přírodní třtinový cukr. Čokoládu na vaření můžeme použít nastrouhanou do těst nebo rozpuštěnou jako polevu. Příprava polevy: Kousky čokolády necháme rozpustit na vodní lázni. Pro lepší výsledek můžeme nechat vychladnout a opět krátce zahřát.
Velké balení sladkých mandlí vypěstovaných ve slunném Španělsku. Evropské mandle se vyznačují silnější slupičkou a výraznější oříškovou chutí než mají mandle ze Spojených států. Valencia vyniká plnou nasládlou chutí a je vynikající jak na mlsání, tak i na pečení či výrobu mandlových nepečených sladkostí. Mandle byly pečlivě tříděny tak, aby se k zákazníkovi dostala pokud možno pouze zdravá celá nepoškozená jádra. Byly sušeny při teplotě nižší než 42 °C pro zachování původní kvality. Mandle můžeme mlsat samotné nebo v oříškových směsích, vynikající a zdravější (oproti běžným výrobkům v prodeji) jsou mandle pražené ve slupce bez oleje. Z mandlí můžeme připravit i domácí marcipán a různé nepečené cukroví, tradičně se mandle používají ve sladkých kynutých těstech. Chuť mandlí v desertech zvýrazníme, pokud mandle předem šetrně opražíme (nasucho na plechu při 170°C cca 15 až 20 minut). Mandle se velmi dobře hodí do ovocných salátů a jogurtů, které se sami dochucujeme. Lze doporučit vynikající chuťovou kombinaci mandle - banán. Mandlové „mléko“ je veganská náhrada kravského mléka: Hrnek mandlí namočíme na několik hodin do vody. Poté propláchneme, dobře rozmixujeme se 3 hrnky vody, přecedíme přes látku a dosladíme.
Výborný pomocník při pečení, vaše těsto bude odlehčené a nadýchané. Pomůže vám připravit skvělé bábovky, muffiny nebo sušenky. Prášek do pečiva Amylon neobsahuje fosfáty. Nakypření zajistí vinný kámen a jedlá soda.
Bio citronový cukr slouží jako přísada na pečení a zvýraznění chuti kynutých, třených a piškotových těst. Přidává se do krémů, tvarohů, zmrzlin a koktejlů.
Bio skořicový cukr slouží jako přísada na pečení a zvýraznění chuti kynutých, třených a piškotových těst. Přidává se do krémů, tvarohů, zmrzlin a koktejlů. Je také vhodný na posypání koláčů, palačinek nebo kaše.
BIO vanilkový cukr slouží jako přísada na pečení a zvýraznění chuti kynutých, třených a piškotových těst. Přidává se do krémů, tvarohů, zmrzlin a koktejlů. Je vhodný na posypání koláčů, palačinek nebo kaše.
Lízátka karamel se slaným máslem Lízátka ovocná – různé druhy 150 g
Kypřící prášek do perníku bezlepkový a v biokvalitě. Vhodný pro celiaky i pro spotřebitele se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření. Neobsahuje fosfáty. Vystačí až na 0,4 kg mouky. Český výrobek.
Kvalitní čokoládový pudink v biokvalitě vhodný i pro bezlepkovou dietu. Výborně chutná horký i studený. Velmi variabilní pomocník v kuchyni při přípravě originálních dezertů. Vyroben českou firmou se stoletou tradicí.
Slunečnicová semínka mají příjemnou oříškovou chuť. Jsou loupaná a jejich použití je velmi univerzální. Vyrobíte si z nich máslo, mléko nebo třeba sýr. Hodí se do salátů, příloh, pečiva či kaší.
Jednoporcová kaše ovesná s jahodami doplní sílu a vitalitu. Jako základ jsme použili klasické ovesné vločky jako ten nejlepší zdroj energii pro začátek dne. Doplnili jsme kousky jahod a na vás už je čím si ji dochutíte vy. Kaše obsahuje minimum cukru. Výborná je jen tak zalitá vodou nebo si ji vylaďte čerstvým ovocem, oříšky a semínky.
Jednoporcová kaše ovesná s oříšky a semínky doplní sílu a vitalitu. Jako základ jsme použili klasické ovesné vločky jako ten nejlepší zdroj energii pro začátek dne. Doplnili jsme ji lískovými ořechy a semínky (slunečnice, chia, mák) a na vás je čím si ji dochutíte vy. Kaše obsahuje minimum cukru. Výborná je jen tak zalitá vodou nebo si ji vylaďte čerstvým ovocem.