Tyto zelené fazolky pochází z kontrolovaného ekologického zemědělství a byly tedy vypěstovány bez GMO a chemických postřiků. Fazolky se sklízí čerstvé a poté se hluboce zamrazí. Díky tomu si zelenina udrží svou chuť a živiny. Fazolky se hodí jako příloha k hlavnímu jídlu, nebo do polévek. Skvěle chutnají také v salátech. Pěstování podle zásad kontrolovaného ekologického zemědělství podporuje jak přirozenou úrodnost půdy, tak rozmanitost rostlinných a živočišných druhů.
Tento hrášek pochází z kontrolovaného ekologického zemědělství, byl tedy vypěstován bez chemických postřiků. Hrášek se sklízí čerstvý a poté se hluboce zamrazí. Díky tomu si zelenina udrží svou chuť a živiny. Můžeme jej použít jako přílohu k hlavnímu jídlu, do polévek nebo do salátů. Pěstování podle zásad kontrolovaného ekologického zemědělství podporuje jak přirozenou úrodnost půdy, tak rozmanitost rostlinných a živočišných druhů.
Tato sladká kukuřice byla vypěstována bez GMO a chemických postřiků. Ihned po sklizni se hluboce zamrazí a díky tomu si uchová svou chuť i živiny. Jemná sladká kukuřice se hodí jako příloha k hlavnímu jídlu, do polévek a omáček. V salátech skvěle vynikne její typická sladká chuť. Pěstování podle zásad kontrolovaného ekologického zemědělství podporuje jak přirozenou úrodnost půdy, tak rozmanitost rostlinných a živočišných druhů.
Toto mango odrůdy Kent bylo vypěstováno v Peru. Čerstvě sklizené mango se nejprve oloupe a zbaví pecky, nakrájí na kostky a poté rychle hluboce zamrazí, aby si uchovalo chuť i živiny. Mražené mango se výborně hodí do domácích sorbetů, koktejlů, lassi a smoothies, k přípravě desertů, ale i na pečení. Pěstování podle zásad kontrolovaného ekologického zemědělství podporuje jak přirozenou úrodnost půdy, tak rozmanitost rostlinných a živočišných druhů.
Čerstvě sklizené jahody se ihned po sklizni hluboce zamrazí, aby si uchovaly chuť i živiny. Mražené jahody se skvěle hodí do domácích zmrzlin a sorbetů, koktejlů, smoothies a desertů, ale můžeme je použít i na pečení. Pěstování podle zásad kontrolovaného ekologického zemědělství podporuje jak přirozenou úrodnost půdy, tak rozmanitost rostlinných a živočišných druhů.
Zralé, čerstvě sklizené borůvky se ihned po sklizni hluboce zamrazí, aby si uchovaly svou chuť a živiny. Hodí se skvěle do domácích zmrzlin a sorbetů, koktejlů, smoothies, desertů i na pečení. Pěstování podle zásad kontrolovaného ekologického zemědělství podporuje jak přirozenou úrodnost půdy, tak rozmanitost rostlinných a živočišných druhů.
Bio verze oblíbených kuřecích nuget obsahuje kuřecí maso z ekologických farem s certifikací Naturland a vejce jsou od slepic z ekologického volného chovu. Dochucené jsou směsí zeleniny a koření. Můžeme je připravit jako hlavní jídlo nebo jako křupavou sytou svačinu.
Lahodný český hrášek sklízíme ještě mladý, kdy je sladký a šťavnatý. Pro Dione zpracováváme pouze ty nejlepší kuličky, které následně “šokově” zmrazíme, aby si hrášek uchoval chuť, barvu a nutriční hodnoty.
Smysluplná chuť letního ovoce, “šokově” zmrazená a dostupná kdykoliv po celý rok. Maliny sklízíme ručně v nejvyšší fázi zralosti a vybíráme pouze ty velké, šťavnaté a sladké.
Tyto ručně sbírané maliny se ihned po sklizni hluboce zamrazí, aby si uchovaly svou chuť a živiny. Mražené maliny se výborně hodí do domácích sorbetů a zmrzlin, koktejlů, lassi a smoothies, k přípravě desertů, ale i na pečení. Pěstování podle zásad kontrolovaného ekologického zemědělství podporuje jak přirozenou úrodnost půdy, tak rozmanitost rostlinných a živočišných druhů.
Zatímco běžně dostupné rybí prsty se vyrábí z masa bílých ryb, v těchto rybích prstech se používá losos z ekologické akvakultury a to z nich dělá opravdovou pochoutku. Losos se chová v čistých, studených vodách Norska a je krmený kontrolovaným bio krmivem. Zpracování na rybí prsty probíhá v Marenor Varberg v jihozápadním Švédsku. Obalené filety z lososa se předpékají a díky tomu jsou po upečení krásně křupavé. Rybí prsty se můžeme připravit jako hlavní jídlo, ale skvěle poslouží také jako sytá svačina.