Pralinka, to není jen rum. Pro nás to je spojení té nejkvalitnější čokolády a variací chutí. Všechno poctivé. Ručně slazené do posledního detailu. Takhle totiž chutná láska. V prostoru textu "mamince" si můžete napsat osobní přání obdarované:)
Čokolády značky VIVANI jsou vyráběny německou rodinnou firmou Ludwiga Weinricha. Rodina vyrábí čokolády již déle než jedno století. Tradice a zkušenost spolu s nejlepšími bio surovinami, moderním vybavením a pečlivou kontrolou jsou zárukou vysoké kvality.
Hořká čokoláda na vaření s obsahem kakaa 70 %. Na rozdíl od běžných výrobků neobsahuje žádné náhražky, ztužené tuky či aromata, ale pouze pravé kakao a přírodní třtinový cukr. Je tak dobrá, že si ji někteří zákazníci kupují na mlsání!
Jemná mléčná poleva na zdobení cukroví, polévání bábovek, přípravu desertů a podobně. Neobsahuje žádné náhražkové tuky, ale pouze pravé kakao, mléko a přírodní třtinový cukr. Čokoládu na vaření můžeme použít nastrouhanou do těst nebo rozpuštěnou jako polevu. Příprava polevy: Kousky čokolády necháme rozpustit na vodní lázni. Pro lepší výsledek můžeme nechat vychladnout a opět krátce zahřát.
Čokoládové lízátko ve tvaru srdce na špejli
Čokoládové lízátko ve tvaru srdce na špejli
Vajíčko na špejli nikdy nechutnalo líp.
Nugátová tyčinka 60g politá vynikající mléčnou čokoládou
Jemná hořká čokoláda s vysokým obsahem kakaa ovoněná pomerančovou silicí a oslazená přírodním třtinovým cukrem. Neobsahuje sójový lecitin ani žádný jiný emulgátor a je vhodná pro vegany.
Bio mléčná čokoláda s kokosovým cukrem Mléčná čokoláda s vysokým obsahem kakaa , která je slazena výhradně hnědým cukrem z kokosových květů . Ten jí dodává zajímavou karamelovou příchuť, která však může být pro někoho na mléčnou čokoládu až lehce nahořklá. Tradice a zkušenost spolu s nejlepšími bio surovinami, moderním vybavením a pečlivou kontrolou jsou zárukou vysoké kvality. Všechny suroviny pocházejí z kontrolovaného ekologického zemědělství.
Tato jemná bílá čokoláda s 29 % kakaového másla s rýžovými křupíky je ovoněná pravou Bourbon vanilkou a oslazená přírodním třtinovým cukrem. Čokoláda neobsahuje sójový lecitin ani jiný emulgátor. Rýžové křupíky snižují celkový obsah tuku v čokoládě oproti čistě bílé čokoládě.
Tato čokoláda s vysokým procentem kakaa má velmi jemnou chuť díky použitému panamskému kakau. Lehce karamelový nádech jí dodává použitý přírodní cukr z nektaru květů kokosové palmy. Ten má zároveň nižší glykemický index než běžný cukr.
Jemná mléčná čokoláda s bílou mléčnou náplní určená pro děti. Čokoláda je slazená přírodním třtinovým cukrem a ovoněná výtažkem z Bourbon vanilky. Z každé prodané tabulky KIDS čokolády putuje příspěvek 0,1 € na charitativní projekt Kinder Not Hilfe podporující vzdělávání chudých dětí na Haiti.
Klasická hořká čokoláda slazená sladidlem z rostliny Stevia. Stevie sladká je tropická rostlina cenná zejména kvůli vysoké sladivosti. Stevie je na rozdíl od cukru téměř nekalorická, nepřispívá k tvorbě zubního kazu a je vhodná i pro diabetiky.
Konopí není jen veselé, konopí je hlavně zdravé a čokoládě umí dát opravdový švih. Třeba když konopná semínka zkaramelizujeme a posypeme špetkou výjimečné mořské soli Fleur de Sel. A utopíme je v kvalitní bílé čokoládě. S vysokým obsahem kakaového másla, pravou vanilkou a slazenou třtinovým cukrem. Ochutnáte?
Tato výjimečná čokoláda s velmi vysokým procentem kakaa má překvapivě jemnou chuť díky použitému panamskému kakau. Lehce karamelový nádech jí dodává použitý přírodní cukr z nektaru květů kokosové palmy. Ten má zároveň nižší glykemický index než běžný cukr.
Vynikající hořká čokoláda připravená mistry v oboru z Belgie. Vychutnejte si lahodnou krémovou čokoládu, která vás doslova nadchne.
Hořká čokoláda s intensivní chutí pro skutečné milovníky kakaa. Je vyrobena z prvotřídního kakaa, slazená přírodním třtinovým cukrem a neobsahuje sójový lecitin ani žádný jiný emulgátor. Díky velkému formátu můžete nechat tenké plátky čokolády pomalu rozplývat na jazyku a vychutnávat intensivní kakaovou chuť. Tato čokoláda vyhrála stříbrnou medaili v roce 2005 při hodnocení provedeném Německou zemědělskou společností a zvítězila v kategorii "Trhák roku" na největším světovém veletrhu biopotravin BioFach 2005 za nejprodávanější bio novinku roku.
Jemná hořká čokoláda s velmi jemně mletými oříšky (oříškovou pastou), slazená přírodním třtinovým cukrem a ovoněná Bourbon vanilkou. Čokoláda neobsahuje mléko a je vhodná pro vegany.
Vynikající hořká čokoláda připravená mistry v oboru z Belgie. Vychutnejte si lahodnou krémovou čokoládu, která vás doslova nadchne.
Štiplavé tóny růžového pepře dodávají hořké čokoládě nový rozměr. Lahodné spojení potěší všechny milovníky čokolády.
Tato výjimečná čokoláda s velmi vysokým procentem kakaa má jemnou chuť díky použitému panamskému kakau. S čokoládou skvěle ladí malé krystalky ručně sbírané soli z oblasti Playa d´Es Trenc na Mallorce. Sůl v kombinaci s vysokým procentem aromatického panamského kakaa a karamelového nádechu použitého přírodního cukru z nektaru květů kokosové palmy, vytváří nádherný buket vůní. Cukr z květů kokosové palmy má zároveň nižší glykemický index, než běžný cukr. Čokolády značky VIVANI jsou vyráběny německou rodinnou firmou Ludwiga Weinricha. Rodina vyrábí čokolády již déle než jedno století. Tradice a zkušenost spolu s nejlepšími bio surovinami, moderním vybavením a pečlivou kontrolou jsou zárukou vysoké kvality.
Tmavá mléčná čokoláda s vysokým obsahem kakaa, která je slazena výhradně hnědým cukrem z nektaru kokosových květů. Ten jí dodává zajímavý lehce karamelový tón. Zároveň má nižší glykemický index než běžný cukr. Čokoláda je dochucena kousky karamelu a růžovou solí Inků.
Mléčná čokoláda s jemně slaným karamelem
Klasická mléčná čokoláda slazená sladidlem z rostliny Stevia. Stevie sladká je tropická rostlina cenná zejména kvůli vysoké sladivosti. Stevie je na rozdíl od cukru téměř nekalorická, nepřispívá k tvorbě zubního kazu a je vhodná i pro diabetiky.
Ručně vyráběná hořká čokoláda s obsahem kakaové sušiny minimálně 64%. Váha 85g.
Jediná špetka soli, která vám osladí život. Výrazná hořká čokoláda provoněná vanilkou. Žádnými aromaty nebo esencemi. Ale zrníčky pravé vanilky. K tomu přidejte špetku himalájské soli a dostanete tabulku, která voní, pomalu se rozplývá na jazyku a propojuje na něm všechny chutě.