Hustý ovčí jogurt bez chemických přísad a laktózy vyrobený v Řecku. Obsah tuku 6%. Použití: běžné použití jogurtu. Složení:odtučněné ovčí mléko,smetana z ovčího mléka, jogurtové kultury (L.Bulgyricus, S.Thermophilus), nejméně 6% tuku
Tradiční stloukané máslo z Velkého Meziříčí. Navážíme Vám množství po 5 dkg.
Bílý jogurt s nižším obsahem tuku je vyrobený z kvalitního českého mléka. Výrobek jemné chuti je vhodný pro přímou konzumaci i pro studenou kuchyni. Obsahuje jogurtové bakterie.
Smetanový jogurt 10 % tuku. Podložený ovocem nebo čokoládou.
Selský jogurt bez konzervantů, škrobu i sušeného mléka. Prostě "pouze" JOGURT.
MILKO Můj Skyr je islandský styl jogurtu, který je charakteristický vysokým obsahem bílkovin a nízkým obsahem tuku. MILKO Můj Skyr obsahuje 0 % tuku. Obsahuje živé jogurtové kultury, bifidobacterie BB-12, které napomáhají trávení.
Bio jogurt z kravského mléka s obsahem min 3,8% tuku v sušině. Alergeny: mléko, laktóza. Vyrobeno pomocí kultur L.acidophilus a B.Bifidum.
Složení řepkový olej, rostlinný nálev, cukr, pitná voda, ocet kvasný lihový, přírodní citronová šťáva, jedlá sůl, HOŘČIČNÉ semínko, koření, stabilizátor - guarová guma, regulátor kyselosti - kyselina citronová.
Složení řepkový olej, zeleninová směs 20% (okurka, cibule, pažitka), rostlinný nálev, cukr, ocet kvasný lihový, pitná voda, přírodní citronová šťáva, HOŘČIČNÉ semínko, jedlá sůl, koření, stabilizátor - guarová guma, modifikovaný brmborový škrob, konzervanty - sorban draselný, benzoan sodný, regulátor kyselosti - kyselina citronová.
MŮJ SKYR VANILKA Složení: mléko, ochucující složka 16 % (cukr, voda, aroma, vanilkový lusk 0,05 %, barviva: kurkumin a paprikový extrakt, vanilkový extrakt 0,01 %, regulátor kyselosti: kyselina citronová), jogurtová kultura s Bifidobacterium BB–12.
Jogurt jen z mléka a smetany. Jemně hustý, hustě jemný.
Bílý kozí jogurt značky DoRa je certifikovaný BIO výrobek pocházející z ekologického zemědělství. Surovinou pro výrobu jogurtu je pasterované kozí mléko nejvyšší kvality, které je vyprodukováno na naší ekologické farmě. Mléko je zakysáno jogurtovou kulturou. Kozí jogurt má jemně nakyslou chuť a jeho konzistence není tak pevná jako u jogurtu z kravského mléka. Příčinou je odlišné složení kozího mléka.
Tato zmrazená zeleninová směs si uchovává svoji charakteristickou vůni a chuť díky tomu, že použitá surovina je hluboce zmrazena ve velmi krátkém čase po sklizni. Je ideální pro přípravu polévek nebo jako příloha k masu.
Surovinou pro výrobku kozích jogurtů značky DoRa je certifikované BIO mléko pocházející z ekologického zemědělství. Pasterované kozí mléko nejvyšší kvality, které je vyprodukováno na naší ekologické farmě, je zakysáno jogurtovou kulturou a ochuceno konvenční ochucovací složkou s příchutí borůvka. Jogurt z kozího mléka má jemnou lahodnou chuť a jeho konzistence není tak pevná jako u jogurtu z kravského mléka. Příčinou je jiné složení kozího mléka.
Surovinou pro výrobku kozích jogurtů značky DoRa je certifikované BIO mléko pocházející z ekologického zemědělství. Pasterované kozí mléko nejvyšší kvality, které je vyprodukováno na naší ekologické farmě, je zakysáno jogurtovou kulturou a ochuceno konvenční ochucovací složkou s příchutí jahoda. Jogurt z kozího mléka má jemnou lahodnou chuť a jeho konzistence není tak pevná jako u jogurtu z kravského mléka. Příčinou je jiné složení kozího mléka. Kozí jogurty jsou zdrojem snadno vstřebatelného vápníku, obsahují minimálně 3 % tuku, což je méně než u mléka kravského. Obsah bílkoviny se pohybuje okolo 3%. Složení bílkoviny je odlišné od bílkoviny kravské, a proto jsou vhodné pro spotřebitele, kteří trpí alergií na kravskou bílkovinu.
Surovinou pro výrobku kozích jogurtů značky DoRa je certifikované BIO mléko pocházející z ekologického zemědělství. Pasterované kozí mléko nejvyšší kvality, které je vyprodukováno na naší ekologické farmě, je zakysáno jogurtovou kulturou a ochuceno konvenční ochucovací složkou s příchutí meruňka. Jogurt z kozího mléka má jemnou lahodnou chuť a jeho konzistence není tak pevná jako u jogurtu z kravského mléka. Příčinou je jiné složení kozího mléka. Kozí jogurty jsou zdrojem snadno vstřebatelného vápníku, obsahují minimálně 3 % tuku, což je méně než u mléka kravského. Obsah bílkoviny se pohybuje okolo 3%. Složení bílkoviny je odlišné od bílkoviny kravské, a proto jsou vhodné pro spotřebitele, kteří trpí alergií na kravskou bílkovinu.
Surovinou pro výrobku kozích jogurtů značky DoRa je certifikované BIO mléko pocházející z ekologického zemědělství. Pasterované kozí mléko nejvyšší kvality, které je vyprodukováno na naší ekologické farmě, je zakysáno jogurtovou kulturou a ochuceno konvenční ochucovací složkou s příchutí višeně. Jogurt z kozího mléka má jemnou lahodnou chuť a jeho konzistence není tak pevná jako u jogurtu z kravského mléka. Příčinou je jiné složení kozího mléka.
Lahodný český hrášek sklízíme ještě mladý, kdy je sladký a šťavnatý. Pro Dione zpracováváme pouze ty nejlepší kuličky, které následně “šokově” zmrazíme, aby si hrášek uchoval chuť, barvu a nutriční hodnoty.
Kvalitní špenátový protlak je skvělý základ pro přípravu příloh a hotových jídel. Pro zpracování používáme výběrové listy českého špenátu, který sklízíme v nejvyšší fázi zralosti.
Tučný tvaroh patří mezi základní druhy tvarohů, obsahuje 8,4% tuku. Má velmi jemnou smetanovou chuť, roztíratelnou konzistenci a je určen k přímé konzumaci. Tučný tvaroh je používán ve studené i teplé kuchyni. Je skvělý pro přípravu pomazánek a tvarohových moučníků. Tučný tvaroh je vyroben speciální technologii z měkkého tvarohu a smetany.
Čerstvé, pasterizované, plnotučné biomléko v plastové láhvi. Mléko je po dojení velmi rychle zchlazeno (čímž si uchová svou vůni) a je uchováno v nerezových nádržích do okamžiku spuštění šetrné pasterizace a následného stáčení do plastové láhve. Mléko je plné živin, které jsou prospěšné pro člověka.
Tofu přírodní tak jak má být. Plné čistě rostlinného proteinu, s pevnou konzistencí, vyrobené tradiční metodou ze sojových bobů bez GMO a speciální mořské soli Nigari. Balení cca 200g
velmi hustý 10% jogurt bez chemických přísad vyrobený tradičním způsobem.
Bio jogurt z kozího mléka s obsahem min 3,5% tuku v sušině.