Kimči je druh nakládané, mléčně kvašené zeleniny. Původní receptura pochází z Koreje a popularita kimči se šíří po celém světě.
Tradiční stloukané máslo z Velkého Meziříčí. Navážíme Vám množství po 5 dkg.
Malina a jogurt, tuhle kombinaci už dobře znáte. Ale my jsme tomu nasadili korunu, tedy dřívko a neodolatelnou polevu. Osvěžte se jogurtovou Zmrzkou v malině.
Jogurt má mnoho podob a tahle je na teplé dny ideální. Mango v kombinaci se zmrzlým jogurtem vás nenechá chladnými. Zakousněte se do poctivé Zmrzky v mangu.
Léto bez zmrzliny nebo nanuku není léto. Tato oblíbená pochoutka ovšem nemusí být jenom dobrá, ale také prospěšná. A nejen prospěšná, ale dokonce i lahodná. ZMRZKA Hollandia je totiž kombinací dvou jedinečných surovin: svěžího Selského bílého jogurtu Hollandia, vyrobeného z poctivého mléka a obohaceného o kultury BiFi, a pravé belgické čokolády – bílé nebo mléčné.
Matylda BIO tvaroh s jogurtem je prvním mléčným bio výrobkem, který je určen speciálně dětem. Bio jogurt je vyroben s přídavkem bifidogenní kultury. Veškeré mléko pochází výhradně od českých ekologických farmářů.
Matylda BIO tvaroh s jogurtem je prvním mléčným bio výrobkem, který je určen speciálně dětem. Bio jogurt je vyroben s přídavkem bifidogenní kultury. Veškeré mléko pochází výhradně od českých ekologických farmářů.
Bílý kozí jogurt značky DoRa je certifikovaný BIO výrobek pocházející z ekologického zemědělství. Surovinou pro výrobu jogurtu je pasterované kozí mléko nejvyšší kvality, které je vyprodukováno na naší ekologické farmě. Mléko je zakysáno jogurtovou kulturou. Kozí jogurt má jemně nakyslou chuť a jeho konzistence není tak pevná jako u jogurtu z kravského mléka. Příčinou je odlišné složení kozího mléka.
Surovinou pro výrobku kozích jogurtů značky DoRa je certifikované BIO mléko pocházející z ekologického zemědělství. Pasterované kozí mléko nejvyšší kvality, které je vyprodukováno na naší ekologické farmě, je zakysáno jogurtovou kulturou a ochuceno konvenční ochucovací složkou s příchutí borůvka. Jogurt z kozího mléka má jemnou lahodnou chuť a jeho konzistence není tak pevná jako u jogurtu z kravského mléka. Příčinou je jiné složení kozího mléka.
Surovinou pro výrobku kozích jogurtů značky DoRa je certifikované BIO mléko pocházející z ekologického zemědělství. Pasterované kozí mléko nejvyšší kvality, které je vyprodukováno na naší ekologické farmě, je zakysáno jogurtovou kulturou a ochuceno konvenční ochucovací složkou s příchutí jahoda. Jogurt z kozího mléka má jemnou lahodnou chuť a jeho konzistence není tak pevná jako u jogurtu z kravského mléka. Příčinou je jiné složení kozího mléka. Kozí jogurty jsou zdrojem snadno vstřebatelného vápníku, obsahují minimálně 3 % tuku, což je méně než u mléka kravského. Obsah bílkoviny se pohybuje okolo 3%. Složení bílkoviny je odlišné od bílkoviny kravské, a proto jsou vhodné pro spotřebitele, kteří trpí alergií na kravskou bílkovinu.
Surovinou pro výrobku kozích jogurtů značky DoRa je certifikované BIO mléko pocházející z ekologického zemědělství. Pasterované kozí mléko nejvyšší kvality, které je vyprodukováno na naší ekologické farmě, je zakysáno jogurtovou kulturou a ochuceno konvenční ochucovací složkou s příchutí meruňka. Jogurt z kozího mléka má jemnou lahodnou chuť a jeho konzistence není tak pevná jako u jogurtu z kravského mléka. Příčinou je jiné složení kozího mléka. Kozí jogurty jsou zdrojem snadno vstřebatelného vápníku, obsahují minimálně 3 % tuku, což je méně než u mléka kravského. Obsah bílkoviny se pohybuje okolo 3%. Složení bílkoviny je odlišné od bílkoviny kravské, a proto jsou vhodné pro spotřebitele, kteří trpí alergií na kravskou bílkovinu.
Probiotický jogurtový nápoj Francimel - 200 ml Není použito sušené mléko! K výrobě našich mléčných výrobků používáme výhradně naše mléko, které je obohacené o mega3 mastné nenasycené kyseliny a to přirozenou cestou. Při krmení našich zvířat klademe důraz na krmivo GMO-free (neobsahuje GMO krmiva). PROBIOTIKA – směsi bakterií přidávaných do potravin s cílem ovlivnit složení střevní mikroflóry a tím způsobem příznivě působit na zdravotní stav. Jde hlavně o bifidobakterie. Probiotikum je širší, obecnější pojem. Bakterie rodu lactobacilus (známé jako „laktobacily“) jsou častou součástí probiotických směsí. Napište zkušenosti s našim probiotickým nápojem a sdílejte. Díky Váš farmář František Výrobce FARMA RODINY NĚMCOVY s.r.o. Objem (ml) 200
velmi hustý 10% jogurt bez chemických přísad vyrobený tradičním způsobem.
Bio jogurt z kozího mléka s obsahem min 3,5% tuku v sušině.
Raw zmrzlina ze skutečného arašídového másla. V čokoládě sypané sekanými arašídy. Sametově jemná chuť v luxusním provedení.
Raw zmrzlina s jahodovou příchutí v bílé polevě s borůvkami
Čokoládová raw zmrzlina – neuvěřitelně plná chuť čokolády. Zalitá v čokoládě s posypem lískových ořechů.
Vysoce kvalitní pasterizované plnotučné mléko, pocházející od českých červenostrakatých kraviček, které bylo zfermentováno přírodní smetanovou kulturou vytváří hustý, ale velmi lahodný a svěží nápoj, který je přírodním balzámem na celý zažívací trakt konzumentů, protože má, obdobně jako naše pravé jogurty, protetické a probiotické účinky.
Tempeh ze sóji je ideální potravinou pro každého, kdo se zajímá o své zdraví. Je velmi univerzální a může být použit při jakémkoliv vaření jako maso.
Tento hrášek pochází z kontrolovaného ekologického zemědělství, byl tedy vypěstován bez chemických postřiků. Hrášek se sklízí čerstvý a poté se hluboce zamrazí. Díky tomu si zelenina udrží svou chuť a živiny. Můžeme jej použít jako přílohu k hlavnímu jídlu, do polévek nebo do salátů. Pěstování podle zásad kontrolovaného ekologického zemědělství podporuje jak přirozenou úrodnost půdy, tak rozmanitost rostlinných a živočišných druhů.
Podestýlková vejce splňují komfortní požadavky pro nosnice i kvalitu finálního produktu. Slepice z podestýlkového, voliérového chovu jsou spokojené a zdravé. Vejce snášená nosnicemi na podestýlce jsou velmi brzy dopravována na třídírnu, tedy zaručeně čerstvá, čistá a splňují požadavky ze strany i těch nejnáročnějších zákazníků.
Obsah: 0,22 l Složení: nestandardizované mléko, jogurtové bakterie