Vločky mají jemnou pohankovou chuť a vůni. Pohankové vločky si dejte jen tak v misce s ovocem a rostlinným mlékem. Skvěle poslouží jako základ pro karbanátky a zeleninové placky.
Nová granola od Lucky Alvin ve spolupráci s Cukrfree pro sladké křupání.
Prebio kaše jsou unikátní svým složením. Obsahují vysoký podíl vlákniny, výhradně bezlepkové suroviny, díky kterým jsou lehce stravitelné.
Prebio kaše jsou unikátní svým složením. Obsahují vysoký podíl vlákniny, výhradně bezlepkové suroviny, díky kterým jsou lehce stravitelné.
Jednoporcová kaše ovesná s jahodami doplní sílu a vitalitu. Jako základ jsme použili klasické ovesné vločky jako ten nejlepší zdroj energii pro začátek dne. Doplnili jsme kousky jahod a na vás už je čím si ji dochutíte vy. Kaše obsahuje minimum cukru. Výborná je jen tak zalitá vodou nebo si ji vylaďte čerstvým ovocem, oříšky a semínky.
Jednoporcová kaše ovesná s oříšky a semínky doplní sílu a vitalitu. Jako základ jsme použili klasické ovesné vločky jako ten nejlepší zdroj energii pro začátek dne. Doplnili jsme ji lískovými ořechy a semínky (slunečnice, chia, mák) a na vás je čím si ji dochutíte vy. Kaše obsahuje minimum cukru. Výborná je jen tak zalitá vodou nebo si ji vylaďte čerstvým ovocem.
Jednoporcová kaše ovesná s medem doplní sílu a vitalitu. Jako základ jsme použili klasické ovesné vločky jako ten nejlepší zdroj energii pro začátek dne.Doplnili jsme ji medovými pukanci a na vás je čím si ji dochutíte vy. Kaše obsahuje minimum cukru. Výborná je jen tak zalitá vodou nebo si ji vylaďte čerstvým ovocem a semínky.
Proteinová kaše jahodová obsahuje 18 g bílkovin na jednu porci z kvalitního syrovátkového proteinového koncentrátu, dále má vysoký obsah vlákniny a nízký obsah nasycených tuků. Bez palmového tuku.
Kukuřičná kaše z řady bezlepkových, instantních 100% kaší. Všechny jsou vyrobeny z přirozeně bezlepkových surovin, což je předurčuje jako významný doplněk stravy.
Probio kaše s příchutí banán s čokoládou je jednou z nejoblíbenějších kaší na trhu.
Probio kaše s kokosem a belgickou čokoládou patří mezi naše prémiové kaše co se chuti týče. Svěží kokos se snoubí s tou nejkvalitnější belgickou čokoládou, která je v kombinaci s rýžovou kaší jednoduše famózní.
Jednoporcová kaše ovesná s jablkem a skořicí doplní sílu a vitalitu. Jako základ jsme použili klasické bezlepkové ovesné vločky jako ten nejlepší zdroj energii pro začátek dne. Doplnili jsme ji sušenými jablky a skořicí a na vás je čím si ji dochutíte vy. Výborná je jen tak zalitá vodou nebo si ji vylaďte čerstvým ovocem a semínky.
Žitné vločky se získávají tak, že se obilné zrno navlhčí v páře a pak se lisuje. Dají se jíst nezpracované, přidávají se ale i do pečiva a používají se také při vaření. Vločky jsou v biokvalitě, pocházejí tedy z ekologického zemědělství.
Rýžová kaše z řady bezlepkových, instantních 100% kaší. Všechny jsou vyrobeny z přirozeně bezlepkových surovin, což je předurčuje jako významný doplněk stravy.Výhodou je rychlost přípravy a široká škála využití.
Ječné vločky jsou větší než jiné vločky a také lépe drží svůj tvar. Mají neutrální příjemnou chuť. Chutnat vám budou v polévce, pečivu, uděláte z nich i pomazánku nebo drobenku.
LOW CARB kaše se sladidlem xylitolem s příchutí kokosu.
LOW CARB kaše s nízkým obsahem sacharidů s příchutí mandlí.
Nízkosacharidová kaše s xylitolem pouze z mixu těch nejkvalitnějších mouk na trhu, plnou chutí mléka a jemnou strukturou. Vysoký obsah vlákniny a bílkovin.
Pohanková instantní kaše se vyrábí šetrnou extruzií pohanky světlé loupané celé. Pohanka je nenáročná rostlina z čeledi rdesnovité. Je významným zdrojem rutinu, vlákniny, minerálních látek, vitamínů (zejména vitamínů řady B a vitamínu E) a rezistentního škrobu, dále má příznivé zastoupení mastných kyselin v tuku (především vysoký obsah kyseliny linoleové). Pohanka je přirozeně bezlepková. Návod na přípravu instantní kaše: Na přípravu jedné porce použijeme cca 200ml horkého mléka nebo vody. Kaši přisypáváme do horkého mléka nebo vody za stálého míchaní do požadované hustoty a necháme tři minuty odstát. Dle chuti přidáme sušené ovoce, med, topinamburoví sirup, cukr atd. Vhodné k zahuštění polévek, polévek a do pečiva.
Směs vloček v biokvalitě obsahuje čtyři druhy obilných vloček – vločky ovesné, špaldové, žitné a pšeničné. Specifické vlastnosti jednotlivých obilovin se v této směsi vhodně kombinují a doplňují.
Špaldové vločky mají jemnou oříškovou chuť, výborně si rozumí s medem, ale neztratí se ani ve slaných jídlech. Jsou skvělé na zahuštění polévek či zeleninových karbanátků. Jsou skvělé jako základ ranní kaše nebo domácího müsli. Přidejte semínka, nakrájené sušené i čerstvé ovoce, zalijte dobrým rostlinným mlékem a můžete podávat. Nebo vyzkoušejte slanou variantu vločkové kaše, která je populární ve Skotsku. Pšenice špalda je poměrně málo šlechtěná odrůda, která se pěstuje takřka výhradně v ekologickém zemědělství. Dobře se pro něj totiž hodí, je odolná vůči plevelům a celkově je oproti pšenici méně náročná na podmínky prostředí.
Tyto kukuřičné lupínky jsou zajímavé tím, že jsou vyrobeny pouze z kukuřice. Obsahují kukuřičnou vlákninu a jsou výborné při snižování spotřeby soli a tuků. Používáme jako běžné kukuřičné lupínky: s mlékem, jogurtem či sojovým nápojem. Mají nevýraznou chuť lehce po kukuřici a obvykle vyžadují dochucení dle vlastní volby - rozinkami, přírodním třtinovým cukrem, medem, javorovým sirupem... Půlka zralého banánu dokáže dostatečně osladit misku kukuřičných lupínků!
Sladká instantní kukuřičná kaše s kokosem je rychlou variantou teplé snídaně nebo vydatné svačinky. Stačí zalít horkým mlékem či rostlinným nápojem a eventuelně dochutit máslem či panenským olejem. Neobsahuje lepek a je vhodná pro celiaky. Veškeré složky jsou v biokvalitě a kaše neobsahuje žádné přídatné látky či aromata.
Univerzální ovesné vločky v biokvalitě. Snídaní z nich nastartujete den plný energie. V kuchyni mají široké využití – připravíte z nich kaši, polévku nebo karbanátky. Můžete je přidat do pečiva, lívanečků a nebo si připravit domácí ovesnou granolu.
Rýžové vločky mají neutrální chuť, příjemnou rýžovou vůni a výraznou tvrdost. Pro lepší chuť je nutné je povařit. Dobře drží tvar i po uvaření. Vychutnejte si je v biokvalitě. Jsou přirozeně bezlepkové a vyrobené z celozrnné rýže.
Jemné ovesné vločky v biokvalitě. Snídaní z nich nastartujete den plný energie. A z jemných ovesných vloček připravíte tu nejlepší ovesnou kaši. V kuchyni ovšem mají širší využití – zahustíte s nimi polévky, pomazánky, karbanátky. Můžete je přidat do pečiva, lívanečků a nebo si připravit domácí ovesnou granolu.
Instantní kaše jsou výbornou variantou nejen pro vaše snídaně. Mezi jejich přednosti patří rychlá a snadná příprava a variabilnost použití. Přidáním různých surovin z nich vytvoříte mnoho chutných pokrmů.
Instantní kaše jsou výbornou variantou nejen pro vaše snídaně. Mezi jejich přednosti patří rychlá a snadná příprava a variabilnost použití. Přidáním různých surovin z nich vytvoříte mnoho chutných pokrmů. Chutné rozšíření jídelníčku celiaků.
Instantní kaše jsou výbornou variantou nejen pro vaše snídaně. Mezi jejich přednosti patří rychlá a snadná příprava a variabilnost použití. Přidáním různých surovin z nich vytvoříte mnoho chutných pokrmů. Čiroková kaše patří mezi přirozeně bezlepkové potraviny.
Instantní kaše jsou výbornou variantou nejen pro vaše snídaně. Mezi jejich přednosti patří rychlá a snadná příprava a variabilnost použití. Přidáním různých surovin z nich vytvoříte mnoho chutných pokrmů.