Na výrobu tohoto protlaku byla použita rajčata odrůdy Mauro Roso, vyšlechtěná tradičními postupy přímo pro použití v ekologickém zemědělství. Tato rajčata uzrála ve slunečné Umbrii a po sklizni byla rychle zpracována. Výrobce protlaku totiž používá pouze plody, které vyrostly na jeho vlastní ekofarmě. Rajčata se tak nemusí po sklizni dálkově transportovat a výrobce má dokonalou kontrolu nad tím, jaké plody při výrobě používá. Během šetrné přípravy si protlak uchovává přírodní chuť a vůni. Samozřejmě neobsahuje přidaný cukr ani zahušťovací látky a je balen ve skle. Tento rajský protlak je ideálním základem rajčatových omáček na těstoviny, klasické rajské omáčky, rajské polévky a dipů, podkladem na pizzu a součástí marinád a zeleninových směsí.
Tato loupaná na velké kusy krájená rajčata naložená v rajčatové šťávě byla vyrobena v Itálii z čerstvých bio rajčat uzrálých na slunci do červena. Během šetrné přípravy si rajčata uchovávají přirozenou chuť, zvýrazněnou naložením do šťávy z rajčat. Jsou vynikající do omáček na těstoviny, do zeleninových pokrmů, na pizzu...
Tato celá loupaná rajčata naložená v rajčatové šťávě byla vyrobena v Itálii z čerstvých bio rajčat uzrálých na slunci do červena. Během šetrné přípravy si rajčata uchovávají přirozenou chuť, zvýrazněnou naložením do šťávy z rajčat. Jsou vynikající do omáček na těstoviny, do zeleninových pokrmů, na pizzu...
Nepálivý kečup, na každou sklenici jsme spotřebovali kolem 800g rajčat. Rajčata pocházejí z okolí Velkých Bílovic.
Neobejde se bez nich žádná pizza. Bazalka, oregano, parmazán a pizze neodoláte.
Na výrobu tohoto protlaku byla použita rajčata odrůdy Mauro Roso, vyšlechtěná tradičními postupy přímo pro použití v ekologickém zemědělství. Tato rajčata uzrála ve slunečné Umbrii a po sklizni byla rychle zpracována. Výrobce protlaku totiž používá pouze plody, které vyrostly na jeho vlastní ekofarmě. Rajčata se tak nemusí po sklizni dálkově transportovat a výrobce má dokonalou kontrolu nad tím, jaké plody při výrobě používá. Během šetrné přípravy si protlak uchovává přírodní chuť a vůni. Samozřejmě neobsahuje přidaný cukr ani zahušťovací látky a je balen ve skle. Tento rajský protlak je ideálním základem rajčatových omáček na těstoviny, klasické rajské omáčky, rajské polévky a dipů, podkladem na pizzu a součástí marinád a zeleninových směsí.
100% přírodní kečup, který škrob, barviva ani jinou chemii neviděl ani zdálky. Za svou krásnou barvu i jemnou chuť vděčí jen těm nejsladším českým rajským jablíčkům.
Chuť této omáčky dle originální italské receptury si rychle zamilujete. Rajčatová omáčka je jemně ochucená listy bazalky a řapíkatého celeru. Omáčku stačí už jen ohřát a servírovat s těstovinami nebo kuskusem a výborný oběd či večeře je za 10 minut i s vařením těstovin na stole.
Jedinečný výrobek na českém trhu - kečup v biokvalitě bez přidaného cukru a zahušťovadel (ta umožňují snížit obsah rajčat ve výrobku). Jedinečný výrobek na českém trhu - kečup v biokvalitě bez přidaného cukru a zahušťovadel (ta umožňují snížit obsah rajčat ve výrobku). Dětský kečup TYGR je slazený čistou zahuštěnou jablečnou šťávou, je příjemně sladký a má plnou rajčatovou chuť. Je lehce osolen a ochucen cibulí. Jeho jemná sladká chuť skvěle vyhovuje (nejen) malým strávníkům.
Vyrábí se pouze z dokonale zralých rajčat. Skvěle se hodí do nejrůznějších omáček, polévek a marinád, ale především do těstovin. Složení: řecká drcená rajčata, regulátor kyselosti: kyselina citrónová (přidává se, pokud přirozený obsah v rajčatech není dostatečný).
100% Italská Bio pasírovaná rajčata vyrobená z ekologicky nezávadných semen. Bez jakýkoliv konzervačních látek a bez přídavku soli. Po otevření skladovat v lednici a rychle spotřebujte.
Základ této výtečné ochucující pasty tvoří na slunci uzrálá italská rajčata v kombinaci se šťavnatými červenými paprikami, dochucené česnekem a mořskou solí. Na výrobu tohoto protlaku byla použita čerstvá rajčata odrůdy Mauro Roso, vyšlechtěná tradičními postupy přímo pro použití v ekologickém zemědělství. Plody uzrály ve slunečné Umbrii a po sklizni byly rychle zpracovány. Výrobce protlaku totiž používá pouze plody, které vyrostly na jeho vlastní ekofarmě, nemusí se po sklizni dálkově transportovat a výrobce má dokonalou kontrolu nad tím, jaké plody při výrobě používá. Během šetrné přípravy si protlak uchovává přírodní chuť a vůni. Neobsahuje přidaný cukr ani zahušťovací látky a jeho výrazná plná chuť je daná tím, že je rajský protlak dvakrát zahušťovaný. Rajčatovo-paprikový protlak je ideálním dochucovadlem gulášů, dušených pokrmů, eintopfů a polévek, vychutnat si ho můžeme i samotný na chlebu či jako ochucující složku veganských pomazánek z luštěnin, ořechů a semínek.
Tento kečup je vyroben ze zralých čerstvých na italském slunci do červena uzrálých rajčat a na rozdíl od běžných kečupů neobsahuje žádná zahušťovadla (např. škrob). Na jednu láhev se spotřebuje přes kilogram čerstvých rajčat a kečup má díky tomu výraznou chuť rajských jablíček. Neobsahuje samozřejmě žádné konzervanty a je slazen přírodním třtinovým cukrem. OBJEM: 450 ml ZEMĚ PŮVODU: Itálie
Lahodný kečup ze zralých rajčat vhodný do nejrůznějších pokrmů.
Upéct vepřová žebra, nebo křidélka a prostě jen namočit do naší omáčka, výborně se hodí i na burgery