Omáčka je lehce pálivá a přitom jemná. Čerstvá rajčátka upečeme s hrubozrnnou solí , přidáme čerstvou bazalku, italskou rajčatovou polpu, černé olivy, na jemno nasekané chilli papričky a koření. Omáčku stačí ohřát na mírném ohni a přidat k těstovinám.
Omáčka bolognese je nejznámější a velice oblíbená. Každý z nás jí už doma vařil a podával s pastou nebo jako zapékané lasagně. Na přípravu používáme kvalitní bio maso a tím její kvalitu podtrhujeme. Přejeme vám dobrou chuť.
Gorgonzolová omáčka je pro milovníky plísňových sýrů. Kvalitní gorgonzolu rozpustíme pomalu ve smetaně, přidáme koření a čerstvý tymián. Pokud omáčka zbude, není problém ji opět ohřát, ale to už ji mírně naředíme mlékem. Přejeme dobrou chuť.
100% rostlinné portfolio salátů. Saláty jsou přirozené bezlepkové. Bez obsahu geneticky modifikovaných potravin. Neobsahují laktózu, vejce ani cholesterol. Jasně deklarované informace o složení. Široká nabídka variant příchutí. Krémová konzistence a skvělá chuť.
Mr. Nacho je skvělou alternativou ke klasické sýrové omáčce, kterou znáte z oblíbených jídel jako jsou nachos, tacos nebo quesadillas. Tato omáčka je vyrobena z kvalitních rostlinných ingrediencí jako jsou protein z fava fazolí, kokosový olej, cibule a dalších přísad, což ji dělá zdravější a šetrnější k životnímu prostředí než klasické sýrové omáčky. Mr. Nacho má výraznou sýrovou chuť, která se dokonale hodí k vašim oblíbeným mexickým jídlům. Omáčka je snadno použitelná - stačí ji ohřát a nalít na nachos, hranolky nebo ji použít jako dip k zelenině.
Krémová pomazánka Mrs. Creamy je dokonalým způsobem, jak si vychutnat chuť sýra, aniž byste museli jíst skutečný sýr. Je vyroben z kokosového oleje, proteinu z fava fazolí, lahůdkového droždí a dalších ingrediencí, což výslednou chuťí věrně připomíná sýr tavený. Mrs. Creamy je velmi snadno roztíratelná, což ji činí ideální na snídaně a svačiny, k namazání vašeho oblíbeného pečiva.
Omáčka z pečených rajčat je lehce nasládlá a jemná. Čerstvá rajčátka upečeme v troubě s hrubozrnnou solí , přidáme čerstvou bazalku, italskou rajčatovou polpu a koření. Vám stačí omáčku ohřát a přidat k těstovinám. Budete se cítit jako Ital v kuchyni.
Omáčka pepperonáta je z oloupaných paprik a lehce pikantní. Čerstvou papriku upečeme v troubě s hrubozrnnou solí a balsamikem, přidáme italskou rajčatovou polpu a koření. Stačí omáčku ohřát a přidat k těstovinám. Budete se cítit jako Ital v kuchyni.
Houbovou omáčku připravujeme ze směsi lesních hub a žampionů. Uvařené houby restujeme na cibulce, přidáme zeleninový vývar, koření a smetanu. Mírně mixujeme. Omáčku stačí ohřát a přidat k těstovinám. Budete si připadat jako v lese.