Složení Cibule červená (62 %), jablko, červené víno (6 %, obsahuje siřičitany), třtinový cukr, lesní směs ovoce (ostružiny, jahody, brusinky, maliny, borůvky), ocet balsamico, olivový olej, rozinky, sůl
Složení Dýně hokaido (58 %), cibule, jablko, třtinový cukr, slunečnicové semínko, olivový olej, zázvor, ocet jablečný, kari koření, chilli Bhut Jolokia (<0,1 %)
Složení Hrušky (74 %), červená cibule , ocet balsamico, ocet jablečný, datlový sirup, brusinky, olivový olej, vlašské ořechy, mandle, badyán, hřebíček
Velmi jemně pikantní pomazánka pro mlsné jazýčky. Klasické duo fazolí a chilli papriček díky kombinaci s rajčaty a majoránkou přináší zcela nový chuťový zážitek, který evokuje masovou chuť. Jestliže máte rádi pikantnější jídla, doporučujeme sáhnout rovnou po extra chilli variantě.
Dýně hokkaidó s petrželkou, to je pravá chuť léta a láska na první kousnutí! Díky jemnému jablku se doslova rozplývá na jazyku.Dýně je jedinečná podzimní zelenina, která je i přes svoji nízkou kalorickou hodnotu nutričně velmi hodnotnou potravinou. Je bohatým zdrojem betakarotenu a dužinou nabitou velkým množstvím minerálů.
Čočka i švestky se na českých stolech objevují již od středověku. Málokdy se ale setkají spolu na jednom talíři, a to je škoda! Nezdráhejte se tedy vyzkoušet toto jedinečné spojení. Pomazánka má vydatnou, hustou texturu a připomíná klasické gurmánské masové paštiky.
Celer patří mezi kořenovou zeleninu hojně využívanou v české kuchyni. Proto jsme pro Vás vyvinuli celerovou pomazánku s mandlemi doplněnou o pomerančovou šťávu, která chuť dokonale vyváží a osloví i zapřisáhlé odpůrce celeru. Za všechny pozitivní účinky celeru na lidský organismus jmenujme například jeho protizánětlivé účinky. Je také bohatým zdrojem minerálů. Proto neříkejte ne, dokud neochutnáte!
Nechte si poškádlit chuťové pohárky unikátní kombinací červené řepy s vlašským oříškem. Díky vůni tymiánu na Vás dýchne Středomoří po každém otevření víčka. Červená řepa se těší oblibě díky blahodárným účinkům na lidské zdraví. Snižuje krevní tlak a díky velkému množství betainu působí proti ateroskleróze a podporuje činnost jater.