Za značkou Ježkův statek stojí David Vortel, který část výrobků vyrábí ve vlastní manufaktuře, zbytek mu dodávají rodinné firmy – výrobci nebo zpracovatelé převážně z Vysočiny.
Lahvované mléko, smetana a zakysaná smetana značky Ježkův statek zpracovává Mlékárna Polná.
Mlékárna Polná je menší až střední mlékárna resp. sýrárna, která se v naprosté většině věnuje výrobě sýru, a to především balkánského. Tento dodává do malo i velkoobchodní sítě. Většinovými vlastníky mlékárny je rodina Kvasničkova a pan Kvasnička ji sám vede a dohlíží jakožto technolog na výrobu. Jedině pro Ježkův statek šetrně pasteruje mléko a plní do jejich lahví.
Okurky pro nás vypěstovali bratři Halačkovi z Míšovic. Do 2 dnů po natrhání jsme u nás v Kamenici okurky zavařili, aby byly připravené, až na ně dostanete chuť.
Okurky pro nás vypěstovali bratři Halačkovi z Míšovic. Do 2 dnů po natrhání jsme u nás v Kamenici okurky zavařili, aby byly připravené, až na ně dostanete chuť.
Jedná se o výrobek z tučného tvarohu.
Jemná, krémovitá zakysaná smetana, receptura původem z Francie.