Bazalka 15 g BIO SONNENTOR 12 Bazalka je zelená bylinka, kterou když přidáte do omáček nebo těstovin tak je vždy obohatíte o velice příjemnou vůni a skvělou chuť.
Specialita mezi čaji, která byla v dřívějších dobách určena pouze pro čínské císaře. Nyní si můžete tuto čajovou lahůdku dopřát i doma. Popis Bílý čaj patří mezi vzácnější druhy čaje. Pro jeho výrobu se totiž sbírají pouze ty nejmladší, ještě nerozvinuté lístečky čajovníku a poté se šetrně suší. Svoje jméno "bílý" získal podle stříbřitě-bílého chmýří, které se na lístcích po usušení vytvoří. Bílé čaje mají obecně na rozdíl od těch zelených jemnější chuť a světlejší nálev. Díky nízkému obsahu kofeinu je Pai Mu Tan vhodný k celodennímu popíjení. Ty nejkvalitnější bílé čaje pochází z Číny a právě odtud je i tento čaj. Pai Mu Tan chutná výborně s lehkými zeleninovými saláty a rozhodně se hodí i k asijské kuchyni.
Oblíbený kakaový nápoj v prášku Méďa. Obsah kakaa je dvojnásobný ve srovnání s většinou ostatních výrobků na trhu a proto Méďa vyniká výrazně kakaovou chutí a není přeslazený. Méďa je oslazený sušenou třtinovou šťávou Rapadura. Bio kakaový nápoj v prášku - Méďa Oblíbený kakaový nápoj v prášku Méďa. Obsah kakaa je dvojnásobný ve srovnání s většinou ostatních výrobků na trhu a proto Méďa vyniká výrazně kakaovou chutí a není přeslazený. Méďa je oslazený sušenou třtinovou šťávou Rapadura, která vzniká pomalým zahušťováním šťávy vylisované ze třtiny. Ze třtinové šťávy není odstraněna melasa, a proto všechny přítomné minerální látky zůstávají v Rapaduře. Obě základní složky tohoto nápoje - kakaový prášek a sušená třtinová šťáva Rapadura - pocházejí z projektu fair trade HAND IN HAND . Méďa neobsahuje mléko a je vhodný pro vegany. Použití: Méďu rozpouštíme v teplém kravském, kozím nebo sojovém mléce, můžeme jej však použít i do jogurtů, kukuřičných lupínků, müsli směsí a při pečení. TIP: Rozpuštěním v horkém plnotučném mléce získáme vynikající voňavou horkou „čokoládu”.
Žlutý čaj získá jemnou chuť, když jej osladíme medem a přidáme trošku citronu. Kdo chce potěšit i oči, servíruje čaj ve skleněné konvice a a nechá v něm tři až pět květů na šálek. Čerstvě zalitý heřmánkový čaj z kvalitních květů má aromatickou kořeněnou chuť. Žlutý čaj získá jemnou chuť, když jej osladíme medem a přidáme trošku citronu. Kdo chce potěšit i oči, servíruje čaj ve skleněné konvice a nechá v něm tři až pět květů na šálek. K dostání také sypaný! Období sběru je pro heřmánek kritické, protože právě to velmi silně ovlivní kvalitu jeho květů. Ideální je jej sbíra třetí až pátý den po vykvetení.
Osvěžující a chladivá bylinná směs s citronovou trávou, mátou peprnou a kardamomem. Právě kardamom propůjčuje této aromatické bylinné směsi tu správnou kořeněnou chuť
Tato chladivá rostlina je bylinou pro horké hlavy a je velmi oblíbená v teplých zemích, jako je Maroko. Čaj stačí zalít horkou vodou a získáte nápoj jemné chuti, který vás osvěží. Nejlépe si jej vychutnáte čistý nebo lehce slazený medem. Čaj z máty peprné by se neměl pít dlouhodobě.