Dvě vrstvy čokolády Gianduja obklopující jemný lískový krém.
Italské ovocné želé v dárkové krabičce ve tvaru bonbónu. Obsahuje nejméně 22% skutečné ovocné šťávy a nemá přidané aroma ani barvivo. Bez lepku.
Italské ovocné želé v dárkovém balení. Obsahuje nejméně 22% skutečné ovocné šťávy a nemá přidané aroma ani barvivo. Bez lepku.
Ručně vyráběná čokoláda. Jediná složka, kakao Criollo, redukované v pastě mechanickými studenými procesy. Extrémně čistá, silná identita, překvapivě vyvážená chuť, která připomíná kakaové boby, ale méně kyselá. Tabulka určená pro ty, kteří milují výrazné chutě a milují mimořádné vlastnosti kakaa.
Ručně vyráběná čokoláda. Jediná složka, kakao Criollo, redukované v pastě mechanickými studenými procesy. Extrémně čistá, silná identita, překvapivě vyvážená chuť, která připomíná kakaové boby, ale méně kyselá. Tabulka určená pro ty, kteří milují výrazné chutě a milují mimořádné vlastnosti kakaa.
Kakao a banán rostou ve stejném prostředí a jsou přirozeně příbuzné. Jasně patrná afinita také na patře, kde ovocné tóny našeho jednopůvodního peruánského kakaa zpočátku převažují a poté nechávají prostor pro jemný nádech banánu. Chuť, která se stává hřejivou, obklopující a nikdy zcela nezakryje chuť kakaa. Vynikající rovnováha, sladká ve správném bodě, který nepřevládá, ale vyzdvihuje, dokonalá interakce mezi těmito dvěma prvky. Naše pocta těmto dvěma milovaným plodům.
Budete překvapeni aromatickou intenzitou této čokolády. Jedinečná chuť: svěží, sladká a citrusová čokoláda. První čokoláda vyrobená s certifikovanou kůrou "Siracusa Lemon CHZO", ručně zpracovaná oddělením slupky citronů a poté sušena po dobu 36-40 hodin při teplotě asi 30 °C. Podobně jako naše pomerančové kůry jsou citronové kůry vnímány v nepřetržitém střídání s rozhodujícími aromatickými tóny naší čokolády. Výsledkem je velmi radostná a svěží citrusová chuť, jemná a jemná, která se postupně rozvíjí ve vašich ústech a zanechává přetrvávající chuť.
Právě v této čokoládě se krásně rozvinul aromatický charakter peruánského kakaa ve všech jeho odstínech. Míza z kokosového květu umocňuje jemnost, zatímco růžová himalájská sůl posiluje intenzitu. Výsledkem je nádherná exploze hořké, sladké a slané chuti umocněné křupavými kakaovými zrny. Pouze jedno varování: může to být návykové
Kombinace nejlepší čokolády a nejlepších lískových ořechů z Piemontu přináší sametové a naprosto jedinečné potěšení.