Domovem našich ryb jsou čisté a chladné vody kolem islandských fjordů. Naši rybáři je loví s úctou, respektem a v souladu s principy udržitelného rybolovu.
Rybí maso je vlastně superpotravina, bohatý zdroj živin a tělu prospěšných tuků. Proto bychom ho měli konzumovat pravidelně, klidně i 2x týdně, jak někteří odborníci na výživu doporučují. Naše ryby pocházejí z čisté arktické přírody a případný obsah těžkých kovů je na hranici měřitelnosti.
Krevety patří do kmene korýšů a řadí se mezi nejoblíbenější mořské plody. Jsou bohaté na bílkoviny, mají nízký obsah tuku a jsou dobrým zdrojem železa, selenu a dalších užitečných vitaminů a antioxidantů. Kreveta Vannamei je sněhově bílá s charakteristickými krátkými rýhami na krunýři. Struktura masa je jemná a delikátní s výbornou chutí. Velkou výhodou krevet je, že jejich příprava netrvá dlouho a jsou velice dobře stravitelné. Naše krevety jsou navíc bez fosfátů. Mají také velmi křehkou texturu. Proto je mrazíme s ochrannou glazurou, která zajistí maximální zachování chuti i kvality. Po rozmrazení můžete zaznamenat vyšší množství tekutiny, ale vězte, že krevety samotné jsou bez přidané vody tak, jak jste u našich produktů zvyklí.
Tuňák pochází z Malediv. Chycen na pruty a udice a okamžitě po vylovení zpracován na steaky, které jsou následně zmrazeny bez jakéhokoli chemického zásahu. Maso má výraznou oříškovou chuť, je krásně šťavnaté.
Prémiová kvalita. Skvěle se hodí i k přípravě za syrova. Ekologický a udržitelný farmový chov s využitím čistého arktického oceánu kolem Islandu. Ryby jsou krmeny pouze kvalitní stravou bez růstových hormonů a jiných aditiv. Filety jsou zpracovány ručně.
Dopřejte si exkluzivní zážitek s těmito jemnými arktickými krevetami. Jsou lovené v divokých severních vodách Kanady - s důrazem na udržitelnost a s ohledem na podmořský ekosystém. Krevety jsou již vyloupané a předvařené, jsou tedy vhodné pro teplou i studenou kuchyni. Nechte se okouzlit čistou chutí moře. Krevety patří do kmene korýšů a řadí se mezi nejoblíbenější mořské plody. Jsou bohaté na bílkoviny, mají nízký obsah tuku a jsou dobrým zdrojem železa, selenu a dalších užitečných vitaminů a antioxidantů.
Jemná chuť, pevné maso Nejznámější a nejčastěji konzumovaný druh ryby. U nás ovšem v prvotřídní kvalitě. Ryba je lovena na dlouhý vlasec v čistém arktickém moři, a není tedy vystavena stresu z hromadného výlovu. Treska je velmi dietní s vysokým obsahem bílkovin.