Kimchi se postupem času stává díky svým přínosům pro zdraví člověka fenoménem i v České Republice. O jeho prospěšnosti svědčí také to, že v roce 2006 bylo označeno světově nejuznávanějším časopisem o zdraví Health, jako jedna z pěti nejzdravějších potravin na světě. Druhý produkt pickles pak ocení zejména ti, kteří volí méně pikantní chutě. Ovšem skrz zdravotní přínosy může naše pickles svému korejskému kolegovi zdatně konkurovat. Široká skladba zeleniny obsažená v tomto salátu nabízí bohatý zdroj potřebných látek, vitamínů a díky kvašení taktéž obsahuje pro organismus tolik potřebné probiotika.
Kimchi je nízkokalorické, s vysokým obsahem vlákniny a živin. Obsahuje velké množství vitaminů, jako je vitamin A, vitamin B1, vitamin B2 a vitamin C. Kimchi je také bohaté na esenciální aminokyseliny a minerální látky, jako je železo, vápník, selen. Kimchi má v sobě impozantní množství silných antioxidantů. Mezi největší výhody patří vysoké množství probiotik ve formě Lactobacillus bakterií. Obsahuje řadu zdravých látek včetně kapsaicinu, allicinu, chlorofylu, karotenoidů , flavonovoidů a isothiokyanáty s nízkým obsahem tuku a cukru.
Pickles je nízkokalorické, s vysokým obsahem vlákniny a živin. Obsahuje velké množství vitaminů. Mezi největší výhody patří vysoké množství probiotik ve formě Lactobacillus bakterií.