
Složení: mouka pšeničná chlebová, sádlo škvařené, droždí, sůl jemná, sůl hrubá bavorská, rozmarín, česnek sušený, voda
Chuť: - chléb chutná a voní po žitě a kvasu - chuť chlebu je zvýrazněna vynikajícím vlastním kvasem a procesem fermentace Charakteristika: tmavý kynutý chléb středně hutná konzistence pružná střídka hladká měkká kůrka stejná chuť po celou dobu trvanlivosti Výroba: Pasecký chléb vyrábíme řemeslným způsobem s výrazným podílem u nás 5 hodin fermentované žitné mouky a z našeho vlastního, dvoustupňovou metodou vedeného žitného kvasu. Při druhém stupni kvasu pekařský mistr mj. také šlechtí chuť chlebu.
Podmáslový chléb vyrábíme tradičními postupy za pomoci moderních pečících technologií. Chuť: - chléb chutná a voní podmáslím - chuť je umocněná pšeničným kvasem a vysokým obsahem podmáslí a syrovátky
Chléb chutná po olivách a polosušených rajčatech. Světlý kynutý chléb, kyprá konzistence, pružná střídka a rozpraskaná křupavá kůrka, chléb vyrábíme řemeslným způsobem, prochází procesem zdlouhavého zrání.
Olivový chléb vyrábíme řemeslným způsobem z kvalitní pšenice a krájených černých oliv. Chléb prochází procesem zdlouhavého zrání, který zvyšuje kyprost chlebu po celou dobu jeho trvanlivosti. Chuť: - chléb chutná a voní po kvalitní pšenici a černých olivách - chuť chlebu je zvýrazněna procesem zdlouhavého zrání
Chuť: - chléb chutná a voní po kvalitní pšenici, žitě, kvasu a vlašském ořechu - chuť chlebu je zvýrazněna vynikajícím vlastním kvasem a procesem fermentace
-chutná a voní po kvalitní pšenici, vejcích, švestkách a máku Charakteristika: jemné pečivo bohatě plněno, vespod makovou náplní, navrch švestkami maková náplň z vysoce jakostního máku stabilizovaného bez užití chemie a povidel bohatě plněn je i okraj koláče vláčná konzistence
Chuť: chutná a voní po kvalitní pšenici, vejcích, tvarohu s pudinkem a švestkách
Chutná a voní po kvalitní pšenici, vejcích, tvarohu s pudinkem a borůvkách
Chuť: - chléb chutná a voní podmáslím - chuť je umocněná pšeničným kvasem a vysokým obsahem podmáslí a syrovátky Charakteristika: - kynutý bílý chléb - kyprá konzistence - pružná střídka - měkká vypečenější kůrka - chutný po celou dobu trvanlivosti
Složení výrobku: mouka hladká pšeničná, olej řepkový, sůl hrubá bavorská, droždí, sůl jemná, kmín, cukr krupice, voda
Složení výrobku: mouka hladká pšeničná, olej řepkový, sůl hrubá bavorská, droždí, sůl jemná, kmín, cukr krupice, voda
Chuť: - chléb chutná a voní po žitě a kvasu - chuť kvalitního žita je zvýrazněna vynikajícím vlastním kvasem a procesem fermentace - jedinečná a velmi lahodná vysoká vypečená rozpraskaná kůrka Při výrobě chlebu používáme náš vlastní, dvoustupňovou metodou vedený žitný kvas. Při druhém stupni kvasu pekařský mistr mj. také šlechtí chuť chleba. Chléb vyrábíme řemeslným způsobem z u nás 5 hodin fermentované žitné mouky. Fermentace je proces řízeného ušlechtilého kvašení, při němž dochází k přeměně v obilninách běžně obsažených organických látek – škrobu a glykogenu – na pro člověka snadno stravitelné disacharidy. Díky tomuto, našimi předky běžně užívanému, procesu je pak chléb chutnější, nutričně hodnotnější a snadno stravitelný. Má vyšší pružnost střídky a zůstává chutný po celou dobu své trvanlivosti. Fermentace také následně chléb chrání proti procesům nechtěného nekontrolovaného kvašení.
Složení: mouka hladká pšeničná, olej řepkový, droždí, sůl jemná, cukr krupice, pekařský přípravek (sladová mouka, emulgátor E472e, pšeničná mouka, enzym hydrolazy, kyselina askorbová),voda.
Složení: mouka hladká pšeničná, olej řepkový, droždí, sůl jemná, cukr krupice, pekařský přípravek (sladová mouka, emulgátor E472e, pšeničná mouka, enzym hydrolazy, kyselina askorbová),voda.