Brokolice je vitamínová bomba! Je citlivá k vysokým teplotám, proto ji doporučujeme použít čerstvou do salátu a nebo jako ozdobu talíře. Krásný kontrast dělá na kachních prsíčkách s brusinkovou omáčkou.
Zelí na stereoidech! Dobrý parťák do coleslawu k vašemu oblíbenému burgeru.
Pokud hledáte pálivý druh pro zpestření salátů a hlavních jídel, hořčice je ta správná volba.
Koriandrová chuť a vůně v minimalistické podobě? Snadno! Nenahraditelný doplněk asijských a mexických jídel. A navíc se hodí i do koktejlů.
Japonská sestra horčice, která má mírně pepřovou chuť. Pokud chcete originálně nahradit hořčici v jídlech, červená mizuna je dobrá volba kvůli své zajímavé barvě.
Japonská sestra horčice, která má mírně pepřovou chuť. Pokud chcete originálně nahradit hořčici v jídlech, červená mizuna je dobrá volba kvůli své zajímavé barvě.
Světle zelený s nasládlou výraznou chutí. Dobře se hodí do salátů. Můžete zkusit přidat do mango-mátového smoothie. Parádní vitamínová bomba!
Má výraznou štiplavou chuť, která přidá na rozmanitosti zimním salátům. Lístky se hodí ke smaženým jídlům a sendvičům. Ideální do salátu s červenou řepou nebo k jarním závitkům. Zkuste posypat cracker nebo chléb namazaný měkkým sýrem, geniální předkrm!
Bohatá na vitamín E a zinek. Slunečnice skvěle chutná se salsa omáčkou a guacamole. Vylepší vzhled míchaných vajíček a obložených toastů.
Patří mezi větší microgreens, který doplní jakékoli hlavní jídlo. Má sladkou chuť a stonek je hodně křupavý.
Jedná se o populární druh ředkvičky, která je lehce pálivá a křupavá. Svojí fialovou barvou rozzáří jakýkoli talíř a přidá na chuti.