Vždy jsme rádi spojovali neobvyklé a přitom jasné chutě. Proto vznikla i tato mléčná čokoláda s kozím mlékem. Na ní si mohou pochutnat nejen ti, kteří mají problém s laktózou, ale užijí si ji i požitkáři s lahví dobrého vína a kouskem kozího sýra.
Tato čokoláda je nejpopulárnější kombinací nejenom u nás doma, ale i v zahraničí. Kombinace silné mléčné čokolády s naturální chutí kakaových bobů z Madagaskaru je pro většinu čokoholiků neodolatelná.
Na poctivou mléčnou čokoládu by se nemělo zapomínat. Vždyť díky ní zná tabulkovou čokoládu celý svět. U naší varianty jsme šetřili cukrem a mléko zde plní hlavně funkci tlumiče silných tónů kakaových bobů. Vzniká tak vyladěná čokoláda pro ty, na které je čistá tmavá chuťově příliš silná.
K výrobě této čokolády jsme použili boby ze tří koutů Střední Ameriky. Vznikla tak vyvážená čokoláda s tóny tabáku a rumu. Navrch jsme pro ještě větší zábavu přidali kousky bobů z Madagaskaru.