Demi-glace je gastronomická maturita – zredukovaný vývar z hovězích, telecích a vepřových kostí, obohacený rajčatovým pyré, červeným vínem a sušenými švestkami. Je ideální jako univerzální základ a má tak hustou konzistenci, že ho ze sklenice dostanete jen lžící. K pití stačí naředit, osolit a ohřát.
Hovězí vývar je deset hodin tažený čirý nesolený vývar z hovězích žeber a morkových kostí. Deset z deseti chlapů se shoduje: Konečně hovězí vývar je silnější vyprošťovák než aspirin. Při pravidelným požívání vás už nic nepoloží. Zvládnete zaběhnout maraton i navařit nedělní oběd pro celou rodinu. Navíc díky vysokému obsahu kolagenu v kloubních a morkových kostech slouží jako přirozená kloubní i pleťová výživa.
Kuřecí vývar je tři hodiny tažený čirý nesolený vývar z farmářských kuřat a kořenové zeleniny. Mít Konečně kuřecí vývar v lednici je vaše zodpovědnost. Ať už vaříte rizoto, nebo podléváte zeleninu na pekáči. Když máte tohle naše zlato v lednici, nemusíte se bát, že by doma někdy měli hlad. A ještě k tomu, kvalitně tažený vývar podporuje imunitu a kvalitní spánek a zlepšuje funkci jater a mozku
Zeleninový vývar je hodinu tažený čirý a nesolený z mrkve, pórku, celeru a cibule. Konečně zeleninový vývar byl náš první produkt, jehož precizní recepturu nám pomohly sestavit nejlepší kuchařky, co známe, naše dvě babičky. A snad i díky tomu úspěšně prošel chuťovou atestací u dětí.