
Jemná hořká čokoláda s velmi jemně mletými oříšky (oříškovou pastou), slazená přírodním třtinovým cukrem a ovoněná Bourbon vanilkou. Čokoláda neobsahuje mléko a je vhodná pro vegany.
Hořká čokoláda s obsahem kakaa 68 % zjemněná přepuštěným máslem s cukernou bílou náplní s mátovým éterickým olejem. Neobsahuje žádné jiné tuky než kakaový a mléčný, ani žádná aromata. Výborná čokoláda ve stylu After Eight čokoládek osvěží po jídle i kdykoli během dne. Skvěle se hodí k odpolednímu šálku čaje. TIP: Podávejte zmraženou nebo zchlazenou v ledničce.
Tato zajímavá čokoláda se skládá ze dvou vrstev: spodní mléčná čokoláda ochucená voňavým espressem je pokrytá vrstvou bílé čokolády obsahující sušenou smetanu a výtažek z Bourbon vanilky. Čokoláda je slazená přírodním třtinovým cukrem a neobsahuje sójový lecitin ani žádný jiný emulgátor.
Jemná mléčná čokoláda s nugátovou náplní z mletých lískových oříšků a mléka, slazená přírodním třtinovým cukrem. Neobsahuje žádné jiné tuky než kakaové máslo a přirozeně obsažené tuky z lískových oříšků a mléka, sójový lecitin ani žádný jiný emulgátor. Správná volba pro milovníky čokoládových pralinek.
Tato čokoláda s vysokým procentem kakaa má velmi jemnou chuť díky použitému panamskému kakau. Lehce karamelový nádech jí dodává použitý přírodní cukr z nektaru květů kokosové palmy. Ten má zároveň nižší glykemický index než běžný cukr.
Bio mléčná čokoláda s kokosovým cukrem Mléčná čokoláda s vysokým obsahem kakaa , která je slazena výhradně hnědým cukrem z kokosových květů . Ten jí dodává zajímavou karamelovou příchuť, která však může být pro někoho na mléčnou čokoládu až lehce nahořklá. Tradice a zkušenost spolu s nejlepšími bio surovinami, moderním vybavením a pečlivou kontrolou jsou zárukou vysoké kvality. Všechny suroviny pocházejí z kontrolovaného ekologického zemědělství.
Jemná hořká čokoláda s vysokým obsahem kakaa ovoněná pomerančovou silicí a oslazená přírodním třtinovým cukrem. Neobsahuje sójový lecitin ani žádný jiný emulgátor a je vhodná pro vegany.
Tmavá mléčná čokoláda s vysokým obsahem kakaa, která je slazena výhradně hnědým cukrem z nektaru kokosových květů. Ten jí dodává zajímavý lehce karamelový tón. Zároveň má nižší glykemický index než běžný cukr. Čokoláda je dochucena kousky karamelu a růžovou solí Inků.
Jemná hořká čokoláda bez emulgátorů, ochucená štědrou dávkou celých lehce pražených oříšků a zjemněná mletými oříšky. Je vhodná pro vegany.
Jemná hořká čokoláda s vysokým podílem celých lehce pražených mandlí zjemněná mletými mandlemi. Neobsahuje emulgátory ani mléko a je tudíž vhodná i pro vegany.
Tmavá mléčná čokoláda s vysokým obsahem kakaa, která je slazena výhradně hnědým cukrem z nektaru kokosových květů. Ten jí dodává zajímavý lehce karamelový tón. Zároveň má nižší glykemický index než běžný cukr. Čokoláda je dochucena kousky karamelu a růžovou solí Inků.
Jemná mléčná čokoláda slazená přírodním třtinovým cukrem, která neobsahuje sójový lecitin ani žádný jiný emulgátor. Ovoněná je pravou Bourbon vanilkou a zjemněná sušenou smetanou.
Jemná mléčná čokoláda se smetanou a vysokým podílem křupavých lehce pražených lískových oříšků. Ovoněna je pravou Bourbon vanilkou. Tato čokoláda získala nejvyšší zlaté ocenění od Německé zemědělské společnosti (DLG).
Jediná špetka soli, která vám osladí život. Výrazná hořká čokoláda provoněná vanilkou. Žádnými aromaty nebo esencemi. Ale zrníčky pravé vanilky. K tomu přidejte špetku himalájské soli a dostanete tabulku, která voní, pomalu se rozplývá na jazyku a propojuje na něm všechny chutě.
Ta nejčokoládovější čokoláda - jen kakaová hmota, kakaové máslo a kousky kakaa - nic víc. Díky přídavku kakaového másla taje na jazyku, navzdory 100% obsahu kakaa. Jemné lehce ovocné dominikánské kakao dodá chuť, která přetrvává na patře, aniž by působí přehnaně intensivně. Křupavé kousky kakaa ještě umocní čistě kakaovou chuť.
Velmi jemná výběrová čokoláda s výraznou vanilkovou vůní. Tato čokoláda je daleko méně sladká než běžné bílé čokolády, a proto může vyniknout její přirozená chuť. Je slazená přírodním třtinovým cukrem a neobsahuje sójový lecitin ani žádný jiný emulgátor. Díky velkému formátu můžete nechat tenké plátky čokolády pomalu rozplývat na jazyku a vychutnávat intensivní smetanovou chuť. Tato čokoláda získala nejvyšší zlaté ocenění od Německé zemědělské společnosti (DLG).
Tato výjimečná čokoláda s velmi vysokým procentem kakaa má překvapivě jemnou chuť díky použitému panamskému kakau. Lehce karamelový nádech jí dodává použitý přírodní cukr z nektaru květů kokosové palmy. Ten má zároveň nižší glykemický index než běžný cukr.
Jedinečná hořká čokoláda s 99 % kakaa a velmi intenzivní chutí.
Lahodná mléčná čokoláda z Belgie nabízí díky lehce štiplavým tónům skořice originální chuťový zážitek, který potěší všechny mlsné jazýčky.
Mléčná čokoláda s jemně slaným karamelem
Hořká čokoláda s intensivní chutí pro skutečné milovníky kakaa. Je vyrobena z prvotřídního kakaa, slazená přírodním třtinovým cukrem a neobsahuje sójový lecitin ani žádný jiný emulgátor. Díky velkému formátu můžete nechat tenké plátky čokolády pomalu rozplývat na jazyku a vychutnávat intensivní kakaovou chuť.
Ručně vyráběná hořká čokoláda s obsahem kakaové sušiny minimálně 64%. Váha 85g.
Tohle velké srdce bije jedině pro hořkou čokoládu. A mandle.
Oslaďte si život špetkou soli. Jemná mléčná čokoláda provoněná vanilkou. Žádnými aromaty nebo esencemi. Ale zrníčky pravé vanilky. K tomu přidejte špetku himalájské soli a dostanete tabulku, která voní, pomalu se rozplývá na jazyku a propojuje na něm všechny chutě.
Čokoládová tabulka, co vám pohlídá formu – 31,1 % bílkovin.
Maliny a ostružiny prošly mrazem, aby se k ní dostaly. To vy rozhodně nemusíte.
Naše odpověď na mléčnou čokoládu! Ty nejkvalitnější kakaové boby a krémová chuť kokosu se snoubí v nevšední smetanový zážitek. Poznejte sílu naší výběrové čokolády ve spojení s jemností kokosu. Jemně praženo, mleto žulovými kameny, temperováno, s láskou baleno
Ajala čokoládu vyrábí z výběrových kakaových bobů nejvyšší kvality. Poznejte nezaměnitelnou chuť pravé čokolády s chilli. Je to zážitek pro všechny smysly.