Krémová veganská smetana plná zdravých tuků.
Veganská alternativa strouhané mozzarelly z kokosového oleje
Ochutnejte kimči ? nakládané pekingské zelí, které kvasí mléčným způsobem kvašení. Zelí je ochucené rybí omáčkou, chilli a díky přírodní fermentaci získává unikátní chuť a vůni. Kimči má pozitivní vliv na trávení a je bohatým zdrojem vitamínů A, C a taky minerálů. Původně jeho receptura pochází z Koreje, dnes je však kimči celosvětově rozšířenou a velmi vyhledávanou pochoutkou. Využívá se jako příloha k jídlům a taky v teplé kuchyni.
Veganská alternativa řeckého sýru Halloumi určená speciálně ke grilování. Z kokosového oleje, bez sóji, laktózy, lepku. Pokud jste dosud hledali veganskou alternativu sýru, který můžete grilovat, Violife na gril je tou správnou volbou. Díky unikátní textuře zůstane tato sýrová alternativa zvenku kompaktní a zevnitř vláčná. Violife na gril můžete podávat směsí listových salátů nebo ho podávat v křupavé housce s brusinkovým nebo jiným sladším dipem a čerstvou zeleninou.
Složení: tofu ( SÓJA, nigari ), SÓJOVÁ bílkovina, žampiony, řepkový olej, OVESNÁ vláknina, slad ( ječmen, žito ), zahušťovadla ( methylcelulóza, konjaková guma ), drožďový extrakt, rýže, koření, sůl, aroma, karamelizovaný cukr, extrakt z červené řepy, extrakt z jablek.
Složení voda, kokosový olej 24 %, škrob, mletá slunečnicová semínka, mořská sůl, zahušťovadlo: celulóza, regulátor kyselosti: kyselina mléčná, aromata, extrakt z oliv, barvivo: beta-karoten, vitamín B12
Miso je tradiční fermentovaná pasta původem z Japonska. Hlavní složkou je tzv. Aspergillus Oryzae, česky Kropidlák rýžový neboli kōji - plísňová kultura, která se pěstuje na rýži nebo jiné obilovině. Koji svými enzymy rozkládá škroby na cukry, používá se při výrobě saké, sojové omáčky nebo právě miso pasty. Naše základní bio miso je světlé, sladko-slané, jemně namleté a má mnohostranné využití jako ochucovací pasta. Koji jsme vypěstovali na celozrnné bio rýži a jako protein jsme vybrali český bio hrách. Pak obsahuje jen sůl a nic víc! Můžete ho použít jako základ na polévku nebo dochucovadlo do omáček, zálivek, na zeleninu nebo kamkoliv, kam si slanou umami chuť žádáte. A pozor, je návykové!