
Jarní bylinka s něžnými bílými kvítky, která chutí připomíná česnek. Je ale jemnější a voní jako pažitka. Báječně se hodí do polévky, do pomazánky nebo na pesto.
Hnědá semínka dochutí jak bramborovou polévku či tvarohovou pomazánku, tak jsou základem některých tradičních severoafrických jídel jako např. marocké kmínové polévky. Neměl by chybět v žádné domácnosti.
Tajemné koření s mnohostranným využitím. Ochutí sladké i slané pokrmy a okořeníte s ním i různé nápoje.
Kurkuma v biokvalitě. Kurkuma je koření žluté barvy ze sušeného mletého oddenku kurkumovníku dlouhého. Používá se též jako přísada při výrobě směsi kari koření, do hořčice a do worcesterské omáčky.
Nové koření se hodí především k masu, rybám, zvěřině, do polévek, marinád i vánočního cukroví. Patří mezi základní koření, které by měla mít každá správná kuchařka doma
Skořice celá v biokvalitě, má velmi příjemnou vůni a jemně nasládlou chuť. Hodí se především do sladkých pokrmů.
Mletá skořice v biokvalitě, používá se k ochucení. Má velmi příjemnou vůni a jemně nasládlou chuť. Hodí se především do sladkých pokrmů. Druh Ceylon má jemnější a sladší aroma než druh Cassia.
SENS Serious Protein je unikátní proteinová tyčinka, která obsahuje 20 % cvrččí mouky. Vyniká svojí výrazně oříškovou chutí pražených arašídů zkombinovanou se silnou chutí skořice a čokoládovou chutí s hořkými sezamovými semínky. Součástí tyčinky není žádný lepek a její konzumace je vhodná kdykoli během dne.
Jemný moučkový cukr připravený z cukrové třtiny. Vykouzlíte z něho skvělé moučníky, dorty a jemné pečivo. Hodí se k obalování cukroví, slazení kaší i ovocných knedlíků. Obzvlášť krásně se vyjímá na nadýchané bábovce, perníku či bublanině.
Instantní kaše jsou výbornou variantou nejen pro vaše snídaně. Mezi jejich přednosti patří rychlá a snadná příprava a variabilnost použití. Přidáním různých surovin z nich vytvoříte mnoho chutných pokrmů.
Kukuřičné křupky s mrkví a jablkem Vás překvapí svou skvělou chutí. Navíc neobsahují žádný cukr ani sůl. I díky tomu je mohou papat dokonce i malé děti od 7 měsíce. Vyzkoušejte je i Vy.
Čerstvé ořechy jsou krémově bílé a mají sladkou chuť. Dají se jíst samotné nebo je můžete zakomponovat do sladkých i slaných pokrmů. Ořechy je možné pražit, namáčet a dokonce i nakládat.
Pšeničná hrubá mouka je vhodná na domácí knedlíky, halušky, noky, šišky i třená těsta. Při pečení či vaření počítejte s tím, že celozrnné mouky vážou více vody. Víte že? Mouky meleme už od roku 1992. Naše technologie nám umožňují odebírat zrno téměř "přímo z pole" a zrno zpracováváme od jeho počátku - čištění, sušení, mletí, balení. Sušíme šetrně teplým vzduchem a konečný produkt si tak zachová své živiny. Mouky nemeleme do zásoby a máme je proto vždy čerstvé a voňavé. Naše pšenice pochází z ekopolí. Když ji pěstujeme, děláme to šetrně, s ohledem na půdu, vodu, ptáky, hmyz....
Rýže basmati je typická dlouhými zrny a jemnou oříškovou vůní. Natural značí, že při výrobě není leštěná nebo broušená. Jedná se o rýži v biokvalitě z podhůří Himalájí. Basmati je také přirozeně bezlepková.
Semolinové těstoviny ve tvaru exotických zvířátek s vám jen tak nerozvaří a výborně drží omáčku. Doba vaření je 8-10 minut.
Bazalka 15 g BIO SONNENTOR 12 Bazalka je zelená bylinka, kterou když přidáte do omáček nebo těstovin tak je vždy obohatíte o velice příjemnou vůni a skvělou chuť.
Italský kořenící přípravek. Kdo miluje středomořskou chuť, měl by mít italské koření doma. Tato směs sjednocuje italská základní koření a skvěle se hodí k těstovinám, na pizzu, lasagne a na rizoto. Tato směs sjednocuje italská základní koření a skvěle se hodí k těstovinám, na pizzu, lasagne a na rizoto. Kdo má naspěch, může orestovat pár cherry rajčat v olivovém oleji, přidat italské koření, zamíchat těstoviny a na to sýr – a je hotovo!
Semínka bílého pepře mají menší ostrost a aroma, než-li pepř černý.
Polévkové koření dodá čistým, zeleninovým a masovým polévkám všechno to aroma, které si člověk v polévce přeje mít a chutná i těm, kteří nejsou zrovna jejich milovníci. Chutný mix si vás získá svou intenzivní vůní a obsahuje vše, co je pro správnou polévku třeba. Petržel, mrkev, majoránka, libeček a pastinák (lidově nazývaný „pastiňák“) spolu dohromady tvoří báječnou chuť v každém talíři polévky. TIP: Přidejte nejlépe hned při začátku vaření, aby se chuť všech ingrediencí mohla plně rozvinout.
Směs koření v biokvalitě k ochucení specialit francouzské kuchyně.
Vysoký obsah tuku pro speciální nárazový výkon Bez přídaných látek V Bio kvalitě
Kešu oříšky pocházejí z Indie, kde rostou na stromech vysokých až 12 metrů. Po sklizni jsou oříšky v tvrdé skořápce krátce povařeny ve vodě, aby skořápka změkla. Poté jsou ručně louskány. Pro zachování původní chuti jsou nakonec opatrně sušeny při teplotě 50 - 60 °C a poté uchovány ve vakuovaných pytlích až do chvíle balení do obalů určených pro konečného spotřebitele. Můžeme je mlsat samotné, použít v kari směsích, smažené rýži, sladkostech či šetrně upražit s trochou slané vody. Upražíme-li je nasucho bez soli a rozmixujeme, získáme vynikající kešu „máslo“ na pečivo, kaše, jogurty apod.
Instantní kaše jsou výbornou variantou nejen pro vaše snídaně. Mezi jejich přednosti patří rychlá a snadná příprava a variabilnost použití. Přidáním různých surovin z nich vytvoříte mnoho chutných pokrmů. Chutné rozšíření jídelníčku celiaků.
Instantní kaše jsou výbornou variantou nejen pro vaše snídaně. Mezi jejich přednosti patří rychlá a snadná příprava a variabilnost použití. Přidáním různých surovin z nich vytvoříte mnoho chutných pokrmů.