
Naše lahodné koláče vám zajisté zachutnají nejen na pouti, posvícení či svatbě. Dopřejte si je kdykoliv chcete!
Olivový chléb vyrábíme řemeslným způsobem z kvalitní pšenice a krájených černých oliv. Chléb prochází procesem zdlouhavého zrání, který zvyšuje kyprost chlebu po celou dobu jeho trvanlivosti. Chuť: - chléb chutná a voní po kvalitní pšenici a černých olivách - chuť chlebu je zvýrazněna procesem zdlouhavého zrání
Složení: těsto: pšeničná mouka celozrnná, slunečnicový olej, pekařské droždí, hroznový cukr, pitná voda. Náplň: pitná voda, mák, syrovátka, kukuřičný škrob, pšeničná sladová mouka, sojová mouka, instantní rýžová mouka, cukr, skořice, aroma, sušené mléko, koření.
Chuť: - chléb chutná a voní po žitě a kvasu - chuť chlebu je zvýrazněna vynikajícím vlastním kvasem a procesem fermentace Charakteristika: tmavý kynutý chléb středně hutná konzistence pružná střídka hladká měkká kůrka stejná chuť po celou dobu trvanlivosti Výroba: Pasecký chléb vyrábíme řemeslným způsobem s výrazným podílem u nás 5 hodin fermentované žitné mouky a z našeho vlastního, dvoustupňovou metodou vedeného žitného kvasu. Při druhém stupni kvasu pekařský mistr mj. také šlechtí chuť chlebu.
Jeden z našich nejoblíbenějších ……..Opravdu vynikající dort, který i ve srovnání s mnoha jinými typy mrkvových dortů spolehlivě a vždy obstojí na výbornou… …..
Jste milovníky sladkého pečiva? Tak v tom případě ochutnejte tento výtečný bezlepkový perník s povidly a mandlemi, který se Vám, díky své jemnosti a vláčnosti, doslova rozpustí na jazyku! Vynikající, po domácku pečený perník je důkazem naprostých specialit, které se pečou v Koláčkově řemeslné pekárně. Perník s povidly a mandlemi je sladké bezlepkové pečivo upečené pouze z kvalitních surovin, jeho nezaměnitelná a originální chuť tohoto výjimečného a sladkého perníku si podmaní Vaše smysly a nebudete chtít už nic jiného!
S VYPEČENOU KŮRČIČKOU! VELMI PŘIPOMÍNAJÍCÍ KLASICKÝ CHLÉB ŠUMAVU A NAVÍC JSOU I NA ŠUMAVĚ VYROBENÉ!
Pečená lahodná směs slazeného tvarohu a pravé vanilky vylitá do ráfku z mačkaných máslových sušenek, doplněná intenzivní vrstvou mixovaných borůvek, zdobeno čerstvým ovocem
Poctivý kváskový 100 % žitný chléb, vyráběný tradičními řemeslnými postupy s využitím nejmodernější technologie pečení, která minimalizuje vznik takzvaných provozních kontaminantů. (Provozní kontaminanty jsou látky, které vznikají jako nežádoucí produkt při výrobě potravin. Některé z nich působí genotoxicky a karcinogenně (např. akrylamid a furan) a právě pečivo je jedním z hlavních dietárních zdrojů těchto látek. Jejich výskyt v potravinách se dá snížit např. vhodnými opatřeními v technologii výroby. Obrovský preventivní význam to má u potravin, které jsou konzumovány často a v objemově velkém množství – typicky právě pečivo.)
Pohankový chlebík s žitnou moukou z přírodního žitného kvásku, který má po upečení tvrdou kůrku a doměkka propečený a vláčný vnitřek s lahodnou chutí.
Větrník v oblíbené kombinaci slaného karamelu s praženými mandlemi.
Chuť: chléb chutná a voní po žitě, kvasu, sladu a koriandru chuť chlebu je zvýrazněna vynikajícím vlastním kvasem a procesem fermentace Charakteristika: hutná konzistence pružná střídka rozpraskaná vypečená kůrka stejná chuť po celou dobu trvanlivosti Výroba: Borodinský chléb vyrábíme řemeslným způsobem s výrazným podílem u nás 5 hodin fermentované žitné mouky, fermentovaného sladu a koriandru a z našeho vlastního, dvoustupňovou metodou vedeného žitného kvasu. Při druhém stupni kvasu pekařský mistr mj. také šlechtí chuť chlebu. Složení: mouka žitná fermentovaná mouka pšeničná chlebová ječný, pšeničný, špaldový a žitný slad fermentovaný pšeničné otruby fermentované koriandr fermentovaný vlastní dvoustupňovou metodou vedený žitný kvas chmelová silice cukr kmín, sůl, voda Alergeny: - 1
Chléb chutná po olivách a polosušených rajčatech. Světlý kynutý chléb, kyprá konzistence, pružná střídka a rozpraskaná křupavá kůrka, chléb vyrábíme řemeslným způsobem, prochází procesem zdlouhavého zrání.