Řemeslné pivo typu American Pale Ale s příhodným názvem California. Skvělá chuť v podání Adama Matušky. Výborně pitelné, vyvážené a příjemně chmelené pivo.
Harmonické prosecco z vinařství Ca’Del Doge stojí na perfektně vyladěné směsi hroznů z vinic severozápadní oblasti Itálie. V buketu se potkávají ovocné tóny jablek s květinovými notami, kde dominuje hloh. V ústech je šťavnaté, se spoustou drobných bublinek, lahodné a až nebezpečně pitelné. Vychutnejte si elegantní bublinky jako aperitiv, k přípitku nebo jen tak, k příjemnému popíjení s přáteli. 11% vol
Má lososově růžovou barvu. Příjemná, ovocná vůně jahod a malin s květinovými tóny pivoněk. Svěží a vyvážená chuť. 12,5% vol
Hustý ovčí jogurt bez chemických přísad a laktózy vyrobený v Řecku. Obsah tuku 6%. Použití: běžné použití jogurtu. Složení:odtučněné ovčí mléko,smetana z ovčího mléka, jogurtové kultury (L.Bulgyricus, S.Thermophilus), nejméně 6% tuku
Cizrně se také někdy říká římský hrách. Je to luštěnina s jemnou oříškovou chutí a lehce krémovou konzistencí. Můžete ji použít jako přílohu nebo jako základ pomazánek či polévek. Vychutnejte si ji v biokvalitě.
Po ručním sběru jsou kokosy rozlousknuty a po odstranění hnědé slupky nakrájeny a šetrně usušeny. Kokosové plátky mají příjemnou kokosovou chuť a vůni a můžeme je použít do müsli směsí, stolních směsí ořechů a sušeného ovoce, ovocných salátů, kari směsí a ke zdobení nepečených desertů.
Strouhaný kokos se získává z dužiny kokosového ořechu a je běžnou součástí především sladkých jídel. Kokos má typickou aromatickou vůni, která dodá vašim pokrmům exotický nádech
Nazývají se fazole, ale jsou příbuzné spíše mungu. Můžete je namočit a poté vařit. Používají se jako příloha, do salátů, polévek a dokonce se hodí i do sladkých jídel. Mají skvělou oříškovou chuť. Vychutnejte si je v biokvalitě.
Sypký cukr krystal a má světle hnědou barvu, příjemnou nevtíravou chuť a medovou vůni. Díky zbytkové melase lehce zvýrazňuje původní chuť pokrmů. Představuje zdravější a chutnější náhradu bílého řepného cukru. Díky zbytkové třtinové melase obsahuje přírodní cukr důležité minerální látky. Cukr obsahuje stopová množství dalších minerálů: zinku, chromu atd.
Quinoa je svěží a lehká alternativa rýže či jiné přílohy. Připravíte ji za chvilku a v kuchyni má široké využití (přílohy, saláty, nádivky, nákypy). Neobsahuje lepek a je velmi snadno stravitelná. Vyzkoušejte ji v biokvalitě.
Kokosové ořechy, ze kterých je získáván náš strouhaný kokos, se pěstují tradičním ekologickým způsobem. Kokosy jsou rozlousknuty a po odstranění hnědé slupky nastrouhány, ošetřeny vodní parou a šetrně usušeny. Strouhaný kokos používáme nejen na pečení a vaření, do jogurtu, musli a desertů, ale i do asijských kari směsí a jiných slaných pokrmů.
Při mytí nádobí je nutné pečovat i o myčku, proto používejte sůl, prášek i leštidlo. Leštidlo jemně oplachuje nádobí a odstraňuje zbylé kapky
Základní složkou je kyselina citronová, která je účinná na špínu, ale šetrná k povrchům. Při čištění jí pomáhá kombinace aktivních látek z přírodních olejů a cukrů. Neobsahuje chlor.
Ideální pro stálobarevné prádlo i při nízkých teplotách od 30° C. Účinné bělení je vhodné na světlé prádlo a snadnou biologickou rozložitelnost obsažených aktivních látek zase ocení příroda a domácí čističky odpadních vod.
Při jeho použití v koupelně nevdechujete výpary jako u chemických čističů. Není agresivní k vaší pokožce a přitom oceníte jeho vysokou účinnost.
Esenciální surovina pro výrobu pravých francouzských makronek nebo pro všechny zastánce paleo stravovacího stylu.
Svěží pocit při mytí umocní exotická vůně. Při sprchování se cítíte jako v čisté přírodě. Kvalitní suroviny a složení dostupné jen v exkluzivní kosmetice.
Čokolády značky VIVANI jsou vyráběny německou rodinnou firmou Ludwiga Weinricha. Rodina vyrábí čokolády již déle než jedno století. Tradice a zkušenost spolu s nejlepšími bio surovinami, moderním vybavením a pečlivou kontrolou jsou zárukou vysoké kvality.
Hořká čokoláda na vaření s obsahem kakaa 70 %. Na rozdíl od běžných výrobků neobsahuje žádné náhražky, ztužené tuky či aromata, ale pouze pravé kakao a přírodní třtinový cukr. Je tak dobrá, že si ji někteří zákazníci kupují na mlsání!
Jemná mléčná poleva na zdobení cukroví, polévání bábovek, přípravu desertů a podobně. Neobsahuje žádné náhražkové tuky, ale pouze pravé kakao, mléko a přírodní třtinový cukr. Čokoládu na vaření můžeme použít nastrouhanou do těst nebo rozpuštěnou jako polevu. Příprava polevy: Kousky čokolády necháme rozpustit na vodní lázni. Pro lepší výsledek můžeme nechat vychladnout a opět krátce zahřát.
Vyživující šampon s kofeinem je určen pro časté a šetrné mytí krátkých, silných a mastících se vlasů, které se snadno rozčesávají a nemají sklon k zacuchávání. Nízký kondicionační efekt přípravku tak umožňuje zachovat vysokou účinnost tužidel a laků na vlasy po následné aplikaci. Obsahuje hydratační faktor a komplex látek, které zklidňují vlasovou pokožku, brání jejímu vysoušení, stimulují vlasové kořínky a podporují přirozený růst vlasů.
Regenerační šampon s panthenolem a kofeinem je určen pro mytí jemných, přesušených, narušených a barvených vlasů, které se obtížně rozčesávají a velmi snadno se zacuchají. Obsahuje kondicionér, hydratační faktor a komplex látek, které zklidňují vlasovou pokožku, brání jejímu vysoušení, stimulují vlasové kořínky a podporují přirozený růst vlasů.
Při mytí nádobí je nutné pečovat i o myčku, proto používejte sůl, prášek i leštidlo. Prášek obstojí proti nečistotám všeho druhu.
Velké balení sladkých mandlí vypěstovaných ve slunném Španělsku. Evropské mandle se vyznačují silnější slupičkou a výraznější oříškovou chutí než mají mandle ze Spojených států. Valencia vyniká plnou nasládlou chutí a je vynikající jak na mlsání, tak i na pečení či výrobu mandlových nepečených sladkostí. Mandle byly pečlivě tříděny tak, aby se k zákazníkovi dostala pokud možno pouze zdravá celá nepoškozená jádra. Byly sušeny při teplotě nižší než 42 °C pro zachování původní kvality. Mandle můžeme mlsat samotné nebo v oříškových směsích, vynikající a zdravější (oproti běžným výrobkům v prodeji) jsou mandle pražené ve slupce bez oleje. Z mandlí můžeme připravit i domácí marcipán a různé nepečené cukroví, tradičně se mandle používají ve sladkých kynutých těstech. Chuť mandlí v desertech zvýrazníme, pokud mandle předem šetrně opražíme (nasucho na plechu při 170°C cca 15 až 20 minut). Mandle se velmi dobře hodí do ovocných salátů a jogurtů, které se sami dochucujeme. Lze doporučit vynikající chuťovou kombinaci mandle - banán. Mandlové „mléko“ je veganská náhrada kravského mléka: Hrnek mandlí namočíme na několik hodin do vody. Poté propláchneme, dobře rozmixujeme se 3 hrnky vody, přecedíme přes látku a dosladíme.
Špaldová mouka obsahuje vysoký obsah vitaminů, minerálů a vlákniny.Výhodou je, že je pro tělo lehce stravitelná.
Uklidňující pocit při sprchování přináší vůně letního venkova. Víte, že pečujete o svoji pokožku i životní prostředí a přitom snově relaxujete.