Objednávky od 399 Kč, rozvoz zdarma od 799 Kč

Váš nákupní košík je prázdný.

Salám gentile Parma 235g

Dostupnost: Skladem
Výrobce: Cortelazzi
Kód: 360-3600118
239,90 Kč
1 020,85 Kč za 1kg
Zákazníci, kteří koupilii tento produkt, také zakoupili

Červený rybíz džem 250gr Ježkův statek

79,90 Kč
319,60 Kč za 1kg

Výběrový džem bez peciček.

Hořčice plnotučná 340g Kávoviny

19,90 Kč
58,53 Kč za 1kg

Chléb kváskový 450 g Jilemnice

40,00 Kč

Kváskový chléb z pšeničné a žitné mouky

Dočasně vyprodáno

Venkovský chléb 800g Náš Chléb

72,00 Kč

Chuť: - chléb chutná a voní po kvalitní pšenici, kvalitním žitě, kvasu, smažené cibulce a semínkách - chuť chlebu je zvýrazněna vynikajícím vlastním kvasem, procesem fermentace a procesem zdlouhavého zrání Při výrobě chlebu používáme náš vlastní, dvoustupňovou metodou vedený žitný kvas. Při druhém stupni kvasu pekařský mistr mj. také šlechtí chuť chlebu. Chléb prochází mj. procesem zdlouhavého zrání, který zvyšuje kyprost chlebu po celou dobu jeho trvanlivosti. Chléb vyrábíme z u nás 5 hodin fermentované žitné mouky. Fermentace je proces řízeného ušlechtilého kvašení, při němž dochází k přeměně v obilninách běžně obsažených organických látek – škrobu a glykogenu – na pro člověka snadno stravitelné disacharidy. Díky tomuto – našimi předky běžně užívanému procesu – je pak chléb chutnější, nutričně hodnotnější a snadno stravitelný. Má vyšší pružnost střídky a zůstává chutný po celou dobu své trvanlivosti. Fermentace také následně chléb chrání proti procesům nechtěného nekontrolovaného kvašení.