Parmigiano-Reggiano se používá převážně na těstoviny, ale co takhle zkusit něco nového? Parmigiano-Reggiano má velice intenzivní chuť, proto je skvělý v kombinaci s nečím méně výrazným. Křupavé bramborové lupínky jsou ideálním pohoštěním např. pro vaši návštěvu, ale i jen tak na chuť.
Omyté a oloupané brambory nakrájejte na plátky, propláchněte studenou vodou, osušte v papírové utěrce a rozložte na plech vyložený papírem na pečení. Plátky pokapete olejem, posypejte parmazánem a přidejte lístky tymiánu. Lupínky pečte v troubě při 160°C cca 40 minut.
Složení
| Mléko | 98.39 % |
| Jedlá sůl | 1.6 % |
| Syřidlo živočišného původu |
| Tuk v sušině min. | 32 % |
Váženo