Objednávky od 499 Kč, rozvoz zdarma od 1.500 Kč

Váš nákupní košík je prázdný.

Lahůdkové droždí 150g Country life

Lahůdkové droždí je výborný pomocník v kuchyni – ochutí a zvýrazní chuť jídla. Jedná se o přirozeně bezlepkovou potravinu připomínající chutí i vůní parmezán. Lahůdkové droždí je deaktivované – nedá se tedy použít na kynutí. Výborně ale dochutí pomazánky, omáčky, rizota, pesta…
Dostupnost: Skladem
Kód: 620-0900921
EAN: 8595016595586
89,90 Kč
599,33 Kč za 1kg

Složení

Inaktivované sušené kvasnice. Může obsahovat stopy lepku.

Skladování

Skladujte na chladném a suchém místě. Chraňte před přímým slunečním světlem.

Zákazníci, kteří koupilii tento produkt, také zakoupili

Mortadella s Pistáciemi

4,99 Kč
49,90 Kč za 10 dkg

Vyberte si množství po 5 dkg a my vám nakrájíme delikátní Mortadellu s pistáciemi.

Vajíčková pomazánka Plný Špajz

podle váhy
39,90 Kč za 10 dkg

Bez majonézy, s tvarohem. Dopřejte si oblíbenou vajíčkovou pomazánku z naší produkce. U našich zákazníku velmi oblíbená na chléb jako svačina či rychlá volba pro přípravu jednohubek či chlebíčků. Navážíme Vám množství po 5 dkg.

Dočasně vyprodáno

Halloumi Farma Bláto

136,48 Kč
649,90 Kč za 1kg

Halloumi je polotvrdý sýr, u nás převážně známý jako dovozové zboží z Kypru či Řecka. Na rozdíl od těchto zahraničních receptur, které obvykle kombinují kravské/kozí/ovčí mléko do jednoho produktu, je Halloumi z Farmy Bláto vyrobeno pouze z kravského mléka. Barvou a konzistencí připomíná mozzarellu nebo jadel, má lehce slanou chuť. Kombinovatelný je sýr Halloumi i s masem, například jako proklad do špízu. Cena je uvedena za balení cca 0,21kg

Ovesné bezlepkové vločky 500g BioNebio

69,90 Kč
139,80 Kč za 1kg

Tyto ovesné vločky byly vyrobeny napařením a válcováním bezlepkového bio ovsa a jsou vhodné i pro bezlepkáře bez reakce na avenin (bílkovinu ovsa). Více o problematice ovsa a lepku naleznete zde. Jedná se o velké vločky, které jsou vhodné zejména k přípravě ovesné kaše a do müsli směsí. Pokud je chceme použít bez vaření, můžeme je namočit předem, aby lépe nasákly tekutinu a změkly.